KÖYLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

KÖYLÜ AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bafra Anadolu Gençlik Başkanı ve nüfus şefi İsmail Köylü'nün kardeşi Sebahattin Köylü vefat etti.

A+A-

Kastamonu’da oturan; Köylü Oto Yıkama’nın sahibi Sebahattin Köylü, 40 yaşında hayata veda etti. Bir ay önce beyin kanaması geçiren ve Kastamonu’da ilk tedavisinin ardından Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve ameliyat edilen Sebahattin Köylü kurtarılamadı. Bafra’da görev yapmakta olan İsmail Köylü’nün kardeşi Sebahattin Köylü’nün cenazesi yoğun bir katılımla Kastamonu İsmail Bey Camii’nde kılınan İkindi namazının ardından Okmeydanı’nda bulunan aile mezarlığına defnedildi.
Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, Bafra AGD Yönetim Kurulu Üyeleri, Bafra Nüfus Müdürü Mehmet Ali Temiz, Nüfus Müdürlüğü Memurları, Bafra Belediyesi çalışanları bu acılı gününde İsmail Köylü ve ailesini yalnız bırakmadılar.
Cenaze törenine ayrıca Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İGM Daday Üyesi DSP’li İsmail Çiftçi, Ak Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, partililer, muhtarlar, Sanayi esnafı, Dadaylı hemşehrileri ve Köylü ailesinin tanıdıkları da katldı. Evli ve bir çocuk babası olan merhuma rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.