Kovid-19’dan hayatını kaybeden Opr. Dr. Necati Emirhan için çalıştığı hastanede cenaze töreni düzenlendi.

Bafra Medibafra Hastanesi’nde Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapan ve Kovid-19 nedeniyle 36 yaşında hayatını kaybeden Opr. Dr. Necati Emirhan için çalıştığı hastanenin bahçesinde tören tören yapıldı.

A+A-

MEDİBAFRA HASTANESİ ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Başhekim Uzm. Dr. Hasan Şekercioğlu törende yaptığı konuşmada, Değerli kardeşimiz Necati Emirhan’ı kovid nedeni ile kaybetmiş bulunuyoruz. Çok değerli hizmetleri olan bir arkadaşımızdı acımız sonsuz, son derece üzgünüz tıp camiamızın başı sağ olsun” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ BAŞI SAĞ OLSUN

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ise, Bafra olarak 3’üncü şehidimizi veriyoruz bu salgınla mücadelede kutsal bir görev ifa eden sağlık çalışanlarımızın başı sağ olsun. Gerçekten kutsal bir görev ifa ettiler, insanların sağlığına kendilerini vakfettiler tekrardan Allah rahmet etsin diliyorum” dedi.

HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Birçok insan buralara gelmeye çekinir korkarken sizler mücadele ediyorsunuz hepinizden Allah razı olsun hepinizin başı sağ olsun” dedi.

Dua edilmesi ve helallik alınmasıyla sona eren törene, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, hastane personeli ve sevenleri katıldı.

kovid-19dan-hayatini-kaybeden-opr-dr-necari-emirhan-icin-toren-duzenlendi.JPGkovid-19dan-hayatini-kaybeden-opr-dr-necari-emirhan-icin-toren-duzenlendi-001.JPGkovid-19dan-hayatini-kaybeden-opr-dr-necari-emirhan-icin-toren-duzenlendi-002.JPG

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.