Kosovalı Arnavutlar  öğretmen evinde buluştu

Kosovalı Arnavutlar öğretmen evinde buluştu

Bafra`daki Kosovalılar Bafra Öğretmen Evinde İstişare toplantısı düzenledi.

A+A-

Bafra Öğretmen Evindeki Kosovalılar istişare toplantısı, şehitlerimiz için saygı duruşu, istiklal Marşı ve Kosovalıların sine vizyon sunumu ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan Bayram Ali Ayfer “ Değerli Kosovalılar bugün burada  yaklaşık 300 Kişi ile bir istişare toplantısı yapmak için toplandık. Biz Kosovalıların başka bir özelliği var ar, namus,sadakat, devletçi ve istiklal marşımızı yazan Mehmet Akif Ersoy`un Öz ve öz Torunlarıyız.”dedi.

 

Konuşmalarına şu şekilde devam eden Ayfer “ bugün burada toplanma sebebimiz  yeni bir  secim değildir. Biz burada yapacağımız istişarelerle daha güçlü bir  yapı ile Kosovalılar derneğimizi şuan ki  bulunduğu konumdan daha iyi yerlere getirmek için yeni bir atılımdır.

Bizler bugüne kadar derneğimize  emek veren herkesi kutluyoruz. Onlar zor şartlarda  bu görevi yürüttüler yalnız kaldılar, ezildiler ve bu derneğin yükünü taşıdılar.artık bu kutsal yükü gençlerimiz Kemal Kaplan Önderliğinde  taşımak için ellerini taşın altına koymayı hedef bilmişler bu gençlerimizin hedefleri büyük biz büyüklerde gençlerimize destek vermeliyiz” şeklinde konuştu.

 

Sıra ile söz alan konuşmacılar karşılıklı dernek faaliyetleri yapılacak hedefler konuşuldu. Faaliyetlerin yürütülmesi içinde 12 kişilik bir komite kuruldu. İstişare toplantısına katılan Bafralı Kosovalıların imza ve telefon iletişim adresi alındı.

bafra`daki-kosovalilar-bafra-ogretmen-evinde-istisare-toplantisi-duzenledi-3.jpgbafra`daki-kosovalilar-bafra-ogretmen-evinde-istisare-toplantisi-duzenledi.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.