Konuşma değil icraat zamanı

Konuşma değil icraat zamanı

Trabzonspor’un olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu,

A+A-

Trabzonspor başkanlık koltuğunun ne kadar kutsal olduğunu bildiklerini söyleyerek, "Trabzonspor başkanı konuşmaz icraat yapar" dedi.

Kendisini destekleyen taraftarların alkışları arasında konuşma kürsüsüne gelen Hacıosmanoğlu, genel kuruldan çıkan sonucun hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başladı. Hacıosmanoğlu, kendilerinin her zaman Trabzonspor sevdalıların gönlünde bir yerlerinin olduğunu belirterek, "Oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Trabzonspor başkanı konuşmaz icraat yapar. Biz zamanında yeteri kadar konuştuk, artık susma icraat yapma zamanımız geldi. Yalnız hiç kimse merak etmesin, elbette ki güçlü liderler yanlarında kendisinden güçlü insanlar da taşır. Türk futbolunu temizlemek için çok güçlü olmamız, emek hırsızlarına karşı dik olmamız lazım. Biz konuşmayacağız ama yönetim kurulunda çok değerli arkadaşlarımız var" dedi.

Hacıosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bize hep kavgacı, ’Trabzonspor başkanı olursa aynı şeyleri yapar mı ?’ diye yakıştırmalar yapılıyordu. Biz o koltuğun ne kadar kutsal olduğunu biliyoruz. Orada nasıl oturulması gerektiğini de biliyoruz. Bizim kavgamız, haksızlıklara karşı, mücadele etmektir. Mücadelenin adı kavgaysa kavgacıyız. Ama Trabzonspor Başkanı olarak bunu bizim yapmamız söz konusu değil. Ama yine Türk futbolunu kirleten kendi çıkarları için kullanan insanlarla çok mücadele edeceğiz."

Seçimi Trabzonspor sevdalıların oylarıyla kazandığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Ama kazanmamızın arkasında çok gizli kahramanlar vardır. Kader arkadaşım İbrahim Usta’ya sonsuz teşekkür ederim. Trabzonspor Başkanı olduk ama padişah gibi oturmayacağız. Bize verilen görev Trabzon sevdalılarına hizmet etmektir. Biz de onların hizmetkarı olarak çalışacağız. Birlikteliği Trabzonspor Başkan ısağlar. Bunu özveriyle yapmak bizim asli görevlerimizdendir. Bu saatten sonra bu güçlü camianın bütün paydaşlarını Trabzonspor etrafında toplamak ne pahasına olursa olsun aslı görevlerimizden biridir. Bundan kimsenin endişesi olmasın" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.