Konuşan Takvim ve Not Defteri Dağıtıldı

Konuşan Takvim ve Not Defteri Dağıtıldı

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği polisleri ilçe genelinde bulunan anaokulu ve İlkokul öğrencilerine ‘konuşan takvim ve not defteri' dağıttı.

A+A-

Toplum Destekli Büro Amirliği  ‘Konuşan Takvim ve Not Defteri’ projesi kapsamında hazırlattığı, üzerinde öğrencilerin herhangi olumsuz bir durumla karşılaştıklarında yapacaklarının yazılı olduğu ve sevilen çizgi film kahramanlarının da yer aldığı takvim ve not defteri, çocukların ilgisini çekiyor.

     Konuşan Takvim ve not defteri projesi kapsamında, Bafra Gaziosmanpaşa ilkokulunda, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği baş polis Metin Cabbar ve polis memurları tarafından dağıtılan konuşan takvim ve not defteri öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı.

     POLİSTEN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE TAKVİMLİ VE NOT DEFTERLİ UYARI

      Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, “Konuşan Takvim ve not defteri” projesi kapsamında ilçe genelinde anaokulu ve ilkokul öğrencilerine duvar takvimi ve not defteri dağıttı.

       Proje hakkında bilgi veren Cabbar, ".Konuşan takvim ve not defteri diye adlandırdığımız takvimimizde ve not defterimizde çocukları bilgilendirici her şey bulunmaktadır. Ayrıca şiddet içerikli dizi, çizgi film, bilgisayar oyunu oynamamaları konusunda ise, öğrencilerimizi bilgilendirdik. İlçe genelindeki tüm okullarımıza konuşan takvimlerimizi ve not defterlerimizin dağıtımını yapmaya devam edeceğiz" dedi.

       Bafra Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Baş polis Metin Cabbar’ın konuşmasının ardından öğrencilere takvimler ve not defterleri dağıtıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.