KONUK BAFRASPOR BAŞKANI HÜSEYİN ÇAMAŞ

KONUK BAFRASPOR BAŞKANI HÜSEYİN ÇAMAŞ

Bafra konuşuyor konuklarını almaya devam ediyor.Bu saat 15-16 de barışfm de http://109.73.71.86:1300/listen.pls

A+A-

 

İSA=3 YILDIR KLÜP BAŞKANISINIZ VE 3 YIL İÇİNDEKİ FUTBOLA BAKIŞ AÇINIZ NASILDIR ?

BAŞKAN=Ben 1977-78-79-80 dönemlerinde ozaman mahalle maçları oynanırdı.ozmanlar gazipaşanın ikinci takımında sağ bek olarak top oynardım.Askere gittikten sonra ara verdik.Askerden geldikten sonrada seyirci olarak devam ettik..Tüm maçları takip ederdim..İşin içine başkanlık girince biraz daha sorumluluk alanı arttı.çünkü ozmanda söylemiştim takımın düşmesinde en büyük sorumluluğu kendimde görüyorum..3 Ligdeyken en büyük hatalarımızdan biride hoca değişikliğinden olmuştur..

 

İSA=BAFRASPOR BAL LİGİ 3.GRUPTA BİTİME İKİ HAFTA KALA ŞAMPİYON OLDU..BU BAŞARIYI NEYE BORÇLUSUNUZ ?

BAŞKAN=Sezon başında iyi bir takım iyi bir yönetim kurduğumuzu düşünüyorum..Herkes üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştı..Birlik ve beraberlikle bu işin üstesinden gelmeye çalıştık..Tüm yönetimdeki arkadaşlara ve taraftarımıza teşekkür ediyorum..

 

İSA=GEÇEN YIL BAL LİGİNDE PLAY OF YOKTU..LİDER OLAN TAKIM DİREK 3.LİGE ÇIKIYORDU.BU SEZONDA İSE ŞAMPİYON OLAN TAKIM PLAY OF OYNAYACAK..KONUYLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR ?

BAŞKAN=Geçen Yıl ki sistem olsaydı şu an şampiyonluğumuzu ilan etmiş olucaktık..Ama şuan 13 grup 1.si 13 grup 2.si kendi arasında maç yapıp 5 takım kalacak.13 grup 1.si artı 5 takım 18 takım olup kendi aralarında çekilen kurularla maç yapıp kalan 9 takım lige çıkıcak.

İSA=SEZON BAŞINDA ÜMİT HOCAYLA ANLAŞILMIŞTI VE HİÇ YENİLGİ ALINMADIĞI HALDE NEDEN YOL AYRIMINA GİDİLDİ ?

BAŞKAN=Ümit hocayla sezon başında her şey güzeldi anlaşıyordu..Ama zamanla anlaşamadık uyuşmazlıklarımız oldu.Sizinle karşılıklı konuşuyoruz şuan ama ümit hocamızla kafa olarak uyuşmazlıklarımız olduğu için yollarımız ayrıldı..

 

İSA=SİZCE BAFRASPORA TARAFTAR İLGİSİ NASIL ?

BAŞKAN=BENCE ÇOK AZ..ASLINDA SEBEBİNİ PEK BİLEMİYORUM..İNSANLARIN BİR PAZAR GÜNÜ VAR ONUDA AİLELERİYLE Mİ GEÇİRMEK İSTİYORLAR BUDA OLABİLİR..YADA PAZAR GÜNLERİ SAMSUNSPOR MAÇLARI OLUYOR HALKIMIZ SAMSUNADA GİDEBİLİYOR..AMA İSTEDİĞİMİZ TARAFTARI BİR TÜRLÜ YAKALAYAMADIK..

 

İSA=ŞAMPİYON BİR BAFRASPORA BAFRA ŞEHİR STADI YETERLİMİ?

BAŞKAN=Şu pozisyon itibariyle yeterli değil..3.ligde top oynarken bile düşmemizin nedenlerinden biride sahamızın zeminidir..İçerdeki maçlarımızın çoğunda maç kaybettik puanları genelde deplasmanda aldık..Bu da zeminden kaynaklanan bir nedendi.Ayrıca zeminden tutun soyunma odasından duş alma yerine kadar bizim için sorun oldu..Deplasmanda maça gittiğimizde devre arasından çay içebilceğimiz yer oluyordu ama bizim burada misafirleri dahi ağırlayabilceğimiz bir ortam yok..

 

İSA=DAHA ÖNCE BAFRA BELEDİYESPOR İKEN İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLEREK NEDEN 1930 BAFRASPOR OLDU?

BAŞKAN=Bunun Sebebi ağırlıklı olarak biz nereye gitsek bafraspora bir yardım için ya belediyenin takımı belediye versin gibi demeçler duyduğumuz için bir isim değişikliğine gitme kararı aldık..

 

İSA=CADDE TARAFTAR GRUBU HAKKINDA NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ ?

BAŞKAN=Kendilerine her şeyden önce teşekkür ediyorum..Neden derseniz örneğin burada n 200 300 km yol gidiyorum Trabzon Giresun vs yol gidiyoruz..Yani bir insan kalkıpta takımını desteklemek için okadar yol geliyorsa buna diyecek bişi yok..Çünkü genel olarak baktığınızda cadde taraftar grubu maç bile izlemiyor takımına 90 dakika destek veriyor..İnşallah bizde onların bu desteklerine sezon sonunda onları ve halkımızı mahcup etmicek şekilde 3.lige çıkartarak en güzel hediyeyi vermiş oluruz..

 

İSA=PAZAR GÜNÜ OYNANACAK OLAN TRABZON DÜZYURT MAÇI HAKKINDA NELER SÖYEMEK İSTERSENİZ?

BAŞKAN=Her maça çıktığımız final havasında bu maçada çıkacağız..Aynı disiplinle aynı havada bu maçıda kayıpsız atlatacağız inşallah..

 

İSA=SON OLARAK BARIŞFM VE BAFRA55.NET DİNLEYENLERİ VE TAKİPÇİLERİ İÇİN NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

BAŞKAN=Öncelikle Bafra belediye başkn.Sn.Zihni Şahine destekleri için teşekkür ediyorum..Şunuda söylemek istiyorum Bafralı iş adamlarımıza bafraspora destek çağrısında bulunuyorum..Barış fm dinleyenlerine teşekkür ediyorum bizleri kırmayıp dinledikleri için..Sizlere çok teşekkür ediyorum..

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.