19Mayıs'ta Kömür dağıtımları hızla devam ediyor

19Mayıs'ta Kömür dağıtımları hızla devam ediyor

19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci, 19 Mayıs ilçesinde 400 ton kömür Sosyal Yardımlaşma Vakfına kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımının hızlı bir şekilde yapıldığını belirtti.

A+A-

 

KAYMAKAM KADİR EKİNCİ” KAYMAKAMLIĞIMIZ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN YANINDA”

      19 Mayıs Kaymakamı Kadir Ekinci,”: “Vatandaşlarımıza dağıtılacak kömürleri önce bir depoda istif ediyoruz.  Ayrıca gelen kömürlerde her bin tonda numune alıyoruz. Sıkıntılı olanları geri iade ediyoruz. Dağıtımına başlamadan önce ısı, kuruluk, nem, kükürt gibi değerlere bakıyoruz. Kalorisi en üst seviyede olmasına da dikkat ediyoruz. Yani Bakanlığımızın belirlediği kriterlere uygun hareket ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelere daha evvel 40 torba, yani 1 ton kömür dağıtımını yaptık. Bütün mahallelerimizde ihtiyaç sahibi ailelerimize kömürlerini dağıtmış bulunuyoruz.   Vatandaşımızın kömürünü kapılarına kadar teslim ediyoruz.”dedi.

Yine sosyal yardımlaşma vakfımızca da ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve diğer yardımlarımız da devam ettiğini belirten Kaymakam Kadir Ekinci,”Görevli arkadaşlarımız dağıtım yapılacak mahallelerde oturan vatandaşlarımızın kömürlerini hazırlayarak, daha sonrasında da evinde imza karşılığında kapılarında teslim ediyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza rüzgârlı havalarda kömürler tam yanmadan sobalarını kapatmamalarını, can ve mal güvenliği açısından yakıtta kurallara uymalarını da tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.