KOLAY ANADOLU LİSESİNDEN GELENEKSEL GENÇLİK KAMPI

KOLAY ANADOLU LİSESİNDEN GELENEKSEL GENÇLİK KAMPI

Kolay Anadolu Lisesi bu yıl 3.Gençlik kamp programı düzenledi.

A+A-

Kolay Anadolu Lisesi tarafında geleneksel olarak gerçekleştirilen 19 MAYIS GENÇLİK KAMPININ bu yıl üçüncüsü düzenlendi. Kampa 19 öğretmen, 62 öğrenci ve Samsun Ekolojik Yaşam Bisiklet Derneği üyeleri katılmıştır.

Program 18 Mayıs Perşembe günü kamp ateşinin yakılması ve kamp çadırlarının kurulması başladı. Programda,gece yarışmalar, etkinlikler, oyunlar ve müzik ile devam etti. 19 mayıs Cuma günü sabahı kahvaltının ardından okulda düzenlenen resmi törenle birlikte 19 Mayıs Gençlik Kampı son buldu.

Okul müdürü Abdulkadir AYGÜN “geleneksel olarak düzenlenen kamp etkinliğinin öğrenciler ve öğretmenler arasındaki diyaloğu güçlendirdiğini ve öğrencilerin sosyal yaşama alışmalarına katkı sağladığını” söyledi.

Müdür yardımcısı Birol KÂĞIT “kamp etkinliğinin gerçekleşmesinde büyük emeği geçen başta Rahim DUMAN olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti”

kolay-anadolu-lisesinden-geleneksel-genclik-kampi-.jpgkolay-anadolu-lisesinden-geleneksel-genclik-kampi--001.jpgkolay-anadolu-lisesinden-geleneksel-genclik-kampi--002.jpgkolay-anadolu-lisesinden-geleneksel-genclik-kampi--003.jpgkolay-anadolu-lisesinden-geleneksel-genclik-kampi--004.jpgkolay-anadolu-lisesinden-geleneksel-genclik-kampi-.JPGkolay-anadolu-lisesinden-geleneksel-genclik-kampi--001.JPGkolay-anadolu-lisesinden-geleneksel-genclik-kampi--002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.