Kolay Anadolu Lisesinde "İngilizce sokağı"projesi

Kolay Anadolu Lisesinde "İngilizce sokağı"projesi

Kolay Anadolu Lisesi tarafından Maarif hareketi kapsamında hazırlanan “İngilizce Sokağı Projesi” etkinliği Bafra’daki Anadolu liseleri müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

A+A-

Okul müdürü Abdulkadir AYGÜN yaptığı konuşmada dil öğrenmenin faydalarına değinerek bu projede emeği geçen İngilizce öğretmenleri Ali BAYLAN ve Hatice DELİBAŞ’a teşekkür etti.

Projenin açılışını uzun yıllar Kolay Anadolu Lisesine müdürlük yapan şu anda Atatürk Anadolu lisesinde müdürlük görevine devam eden Aşkın GENCEL yapmış olup tüm katılımcılar ile birlikte İngilizce Sokağı incelenmiştir.

Okul müdür yardımcısı Birol KAĞIT etkinliğin bir hafta süreceğini ve İngilizce sokağını ziyaret etmek isteyenleri okula beklediğini ifade etti.

kolay-anadolu-lisesinde-ingilizce-sokagiprojesi.JPGkolay-anadolu-lisesinde-ingilizce-sokagiprojesi-001.JPGkolay-anadolu-lisesinde-ingilizce-sokagiprojesi-002.JPGkolay-anadolu-lisesinde-ingilizce-sokagiprojesi-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.