Köktaş'ın '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' mesajı

Köktaş'ın '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 97. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-
Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 97. yılında milli egemenliğimizin kabulünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. 
Gücünü milletinden alan Türkiye Büyük Millet Meclisi, dün olduğu gibi bugün de, milletinin hizmetinde görevini hassasiyetle sürdürmektedir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş ve bu önemli gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya üzerinde benzeri bulunmayan bir anlayışla iki farklı ve önemli unsuru bir arada taşıyan milli bayramımızdır. Bu iki önemli unsur milletimiz ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. 
Bizler, geleceğimiz olan çocuklarımızın gözlerinizdeki ışıltıdan aldığımız güç ile yarınları inşa ediyoruz.
Çünkü onların berrak zihinleri, coşkulu kalpleri, aydınlık hayalleri Türkiye’nin en büyük güvencesidir. 
Bu düşüncelerle dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum." 
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.