Köktaş;'halk yumruğu en sert şekilde indirmiştir'

Köktaş;'halk yumruğu en sert şekilde indirmiştir'

Hemşehrileri ile birlikte Cumhuriyet Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti tutan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,

A+A-
 "Aziz milletimiz tüm farklılıklarıyla demokrasiye, istikbaline, istiklaline ve ülkesine sahip çıkarak 15 Temmuz gecesi hain FETÖ'cülere yumruğunu en sert şekilde indirdi." dedi.
 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 15 Temmuz gecesinden itibaren demokrasi meşalesini yakan vatandaşlarla Cumhuriyet Meydanı'ndaki nöbetine devam ediyor.
Ellerinde Türk Bayrakları ile Samsun Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran hemşehrileri ile sohbet eden Milletvekili Köktaş, "Aziz milletimiz tüm farklılıklarıyla demokrasiye, istikbaline, istiklaline ve ülkesine sahip çıkarak 15 Temmuz gecesi FETÖ'cülere karşı yumruğunu en sert şekilde indirdi. Millet iradesine, milletimizin vergisiyle alınan silahlarıyla saldırdılar ama Allah'ın yardımı, halkımızın aklıselimiyle bu darbe bozuntularının emelleri boşa çıktı.
Türkiye bugün 15 Temmuz öncesine göre daha güçlüdür. Meclisimiz daha da güçlenmiştir, siyaset kurumları bugün daha da itibarlı hale gelmiştir. Demokrasimiz bugün daha da güçlenmiştir. Şimdi meydanlarda hemşehrilerimizle birlikte dimdik ayaktayız. Milletimiz tüm renkleriyle burada, Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin" dedi. 
 
FETÖ'cü hainlerin, savaş uçakları kaldırarak, tankları yürüterek millete boyun eğdireceklerini zannettiklerini söyleyen Milletvektili Köktaş, "Fakat kahraman Türk milleti bu darbecilere dersini çok iyi verdi. Milletimiz bu süreçte demokrasiye, milli iradeye en güçlü şekilde sahip çıktı. Devletini, bayrağını dış güçlerin maşalarına teslim etmedi. Görevini şanla, şerefle yaptı. Bizlerde güne kadar olduğu gibi son nefesimize kadar ülkemiz ve milletimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.