Köktaş;Gazimizi ziyaret etti

Köktaş;Gazimizi ziyaret etti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İstanbul Beşiktaş‘ta yaşanan hain saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından baba evinde istirahat eden polis memuru Yavuz Selim Şahin'i ziyaret etti.

A+A-
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İstanbul Beşiktaş‘ta yaşanan hain saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından baba evinde istirahat eden polis memuru Yavuz Selim Şahin'i ziyaret etti.
 
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, geçtiğimiz aralık ayında İstanbul Beşiktaş‘ta meydana gelen hain saldırıda yaralanan ve tedavisinin ardından Terme ilçesi Söğütlü Mahallesi'ndeki baba evinde istirahat eden polis memuru Yavuz Selim Şahin'i ziyaret ederek bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti. 
 
Ankara da Meclis Genel çalışmaları sırasında hain saldırıyı haber aldığını, sonrasında İstanbul'a hareket ettiğini belirten Milletvekili Köktaş, "Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. Saldırı sonrası şehit ve yaralananlar arasında Samsunlu hemşehrilerimizinde olduğunu öğrenince bulundukları hastaneye gittim. Aileleri yeni gelmeye çalışıyordu. Ayrı ayrı hastaneler de bulunan Ayvacık, Terme, Vezirköprü ve Çarşamba ilçelerimizden kardeşlerimizi burada ziyaret ederek tedavileri hakkında doktorlarından bilgi almış, aileleri ile irtibata geçerek doktorlarından aldığım bilgiyi kendilerine aktarmıştım. Şehidimizin de hastanedeki işlemlerini tamamlayarak uçakla birlikte Samsun'a göndermiştik. Rabbim gani gani rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Çok şükür yaralı kardeşlerimizin durumları iyi. Sizleri burada da ziyaret ederek bir eksiğiniz olup olmadığı, bizden bir isteğiniz varmı? diye sormak istedim. 
 
ÖNEMLİ MESAFELER ALINDI
Güvenlik güçlerimiz ülkemizin huzurunu, birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışan hainlere nefes aldırmıyor. Milletimizin dik duruşu, hükümetimizin almış olduğu önlemlerle terörle mücadelede etkin mesafeler alındı. İnşallah Türkiye yeni sistemle beraber terörle mücadeledeki etkinliği daha da artacak. Zamanı daha etkin kullanarak kararlar daha hızlı alınacak ve bugünün işini yarına bırakmayacak. 
Rabbim yurdumuzun her köşesinde milletimizin huzuru ve güvenliği için mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin, ülkemize karşı kötü planlar içerisinde olan hainlere de fırsat vermesin." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.