Köktaş;''Futbol şehitlerini''unutmayacağız

Köktaş;''Futbol şehitlerini''unutmayacağız

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsunspor kafilesinin 20 Ocak 1989 tarihinde Malatyaspor deplasmanına giderken meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitirenleri saygı, rahmet ve dualarla andıklarını söyledi.

A+A-
Türk spor tarihine 'futbol şehitleri' olarak geçen 27 yıl önceki feci kazada yaşamını yitirenler Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoför Asım Özkan'ı saygı ve rahmetle andığını dile getiren ve bir dönemde Samsunspor kulüp başkanlığı yapan Milletvekili Köktaş, kazada kurtulan ve bugün hayatta olanlara da uzun ve sağlıklı bir yaşam dileklerinde bulundu.
 
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Spor tarihimize kara bir gün olarak geçen elim kazada hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı dilerken, kazada kurtulan, bugün hayatta olanlara da uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.
27 yıl önce Malatyaspor deplasmanına giderken yaşanan elim kazayı halen yüreğimizde aynı tazelikle yaşıyoruz. Cenabı Allah, hiç kimseye bir daha böyle bir acılar yaşatmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.