KÖKTAŞ İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

KÖKTAŞ İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

AK Parti Samsun Mİlletvekili Fuat Köktaş, ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçeleri ile devam etti.

A+A-

Ziyaretlerinde vatandaşlarla da biraraya gelerek sohbet eden Milletvekili Köktaş, "Bu ülke hepimizin, 13 yıllık kazanımları sizlerin desteği ile AK Parti iktidarı temin etti. Önümüzdeki süreçte de bu kazanımların hiç birisinin kaybolmasına, bir an bile ülkemizde kötü bir tablo oluşmasına asla izin vermeyeceğiz." dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Bafra, Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs İlçe Teşkilatları ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Köktaş, İlçelerde yaptığı ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla da biraraya gelerek bol bol sohbet etti.

İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte seçim sonuçlarını değerlendiren Milletvekili Köktaş, seçim sürecinde gösterdikleri gayretli ve başarılı çalışmalardan dolayı teşkilat üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. 

AK Parti'nin son 13 yılda atılan sağlam temellerin üzerinde nitelikli, özgüvenli, dünya çapında yeni Türkiye vizyonu ortaya koymak adına önemli hizmetleri, yatırımları ve projeleri hayata geçirdiğini belirten Milletvekili Fuat Köktaş, "Bugüne kadar atılan bu adımlar ülkemizin ve milletimizin rahatı,  huzuru ve mutluluğu için atıldı. Bugün ne oranda oy aldığımızın bir önemi yok. Önemli olan, bizim için yine ülkemizin ve milletimizin refahı, huzuru ve mutluluğudur, Türkiye'nin menfaatidir.
Bu ülke hepimizin, 13 yıllık kazanımları milletimizin desteği ile AK Parti iktidarı temin etti. Önümüzdeki süreçte de bu kazanımların hiç birisinin kaybolmasına, bir an bile ülkemizde kötü bir tablo oluşmasına asla izin vermeyeceğiz.
Türkiye'nin lider partisi olarak sorumluluğumuzun farkındayız, bu sorumluluk ve sağduyu içinde hedeflerimize yine milletimiz ile birlikte yürüyeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

İlçe teşkilatlarına yapılan ziyaretlerde AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Çiğdem Karaaslan ve Hasan Basri Kurt'ta katıldı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.