KOCASININ SEVGİLİSİNİ ÇAMDAN ATTI

KOCASININ SEVGİLİSİNİ ÇAMDAN ATTI

Peru’da eşinin kendisini aldattığını öğrenen bir kadın, kocasının sevgilisini 6 metrelik yükseklikten aşağıya attı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, kızgın eş gözaltına alındı.

A+A-

Güvenlik kameraları tarafından en be an kaydedilen görüntülerde Lisset Lupo Mamani adlı kadının, kocası Renezo Saavedra’nın kendisini aldattığı 25 yaşındaki Sandra Bruna Morales ile tartıştığı görülüyor. Daha sonra Morales’i saçlarından tutarak sürüyen öfkeli kadın kocasının gözleri önünde kadını uçurumdan aşağıya atıyor. Olay sonrası aşağı düşen kadın yaralandı. Yaşananlar sonrası açıklama yapan öfkeli kadın ise, olay anını çok fazla hatırlamadığını ve bunu yaptığı için pişman olduğunu ifade etti. Kocasının kendisinden ayrılmak için dava açtığını da belirten Mamani 4 çocuğu ile ne yapacağını ise bilmediğini belirtti.

Görüntülerin yayınlanması sonrası yaşanan olay ülkede tartışma konusu olurken, bazı kesimler ise bunun bir kurmaca olabileceğini ifade ettiler. Daha önce Brezilya’da kocasından araçta dayak yiyen kadın videosu oldukça ses getirmiş fakat daha sonradan araçtaki kadının dublör olduğu ve bunun bir televizyon kanalı için yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.