KOÇAK VE GÜL  AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

KOÇAK VE GÜL  AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Şehit Piyade Er Alaettin Koçak’ın torunu , Gülten- Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin Koçak’ın

A+A-

 kızı Esra Koçak ile kani Gül’ün torunu Huriye-Süleyman Gül’ün oğlu İzmir Foça’da görevli Jandarma Astsubay Sefa Gül’e Bafra’da ÇAÇA Düğün Salonunda düğün düzenlendi.
Genç çiftler hayatlarının daima ışıltılı bir yaşam halinde geçmesi için salona meşalelerin içerisinde girdiler.
Alkışlar arasında ilk danslarını yapan genç çiftler Esra&Sefa’ya  arkadaşları da eşlik etti.
Oynanan oyun havaları ve çekilen halayların ardından tatlı bir ömür sözüyle Esra&Sefa  düğün pastalarını keserek birbirlerine ikram ettiler.
Davetliler genç çiftlere hem takılarını takmak hem de tebrik etmek için uzun kuyruk oluşturdular.
Takının peşinden ise genç çiftler arkadaşları ve davetlilerle birlikte oyun havalarının eşliğinde oyunlarını oynadılar.
Gelin Esra’ya duygulu anların yaşandığı kına yakılması ve kına merasiminin ardından düğün anı fotoğraflarının çekiminden sonra sona erdi.
Düğüne Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Mümine Ersin ve yönetimi, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale , Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.kocak-ve-gul-ailelerinin-mutlu-gunu.jpegkocak-ve-gul-ailelerinin-mutlu-gunu-001.jpegkocak-ve-gul-ailelerinin-mutlu-gunu-002.jpegkocak-ve-gul-ailelerinin-mutlu-gunu-003.jpegkocak-ve-gul-ailelerinin-mutlu-gunu-004.jpegkocak-ve-gul-ailelerinin-mutlu-gunu-005.jpegkocak-ve-gul-ailelerinin-mutlu-gunu-006.jpegkocak-ve-gul-ailelerinin-mutlu-gunu-007.jpegkocak-ve-gul-ailelerinin-mutlu-gunu-008.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.