Kocabaş;"Güçlü kadromuz ile Bafra'ya hizmet etmek istiyoruz"

Kocabaş;"Güçlü kadromuz ile Bafra'ya hizmet etmek istiyoruz"

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, ’’ Bafra’nın Sanayisine, Ticaretine ve Tarımına Güç Veren Ekibimizle Birlikte Bafra TSO’yu Yönetmek İstiyoruz’’

A+A-

14-18 Eylül 2022 tarihleri arasında TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 7. Samsun Tarım Fuarı sona erdi. 

14-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen  Samsun Tarım Fuarı tarım hayvancılık sektörlerini bir kez daha aynı çatı altında bir araya getirdi.

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve Ekibi TÜYAP Tarım Fuarında ziyaretlerde bulundu.
Bu fuarda ise yaptığı çalışmalar ve projelerle sadece bölgemizde değil ülkemizde ve yurt dışlarında bir örnek teşkil eden Bafra TSO Başkan Adayı , DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş 6. Samsun Tarım Fuarına  SAME ve DEUTZ FAHR traktörleri ve kendi ürettikleri tarım aletleri ekipmanları ile katılım sağlayarak fuara adeta bir damga vurdular. 

Ayrıca Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibi ise fuarın ilk gününden son gününe kadar  tüm stantları gezerek firma sahipleri ile istişarelerde bulunarak Samsun, Karadeniz ve Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı tebrik ettiler.

Bafra TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ve ekibinin bu örnek hareketi ve birlikte hareket etmeleri sadece firma sahipleri tarafından değil fuara katılan protokol ve vatandaşlarında takdirini kazandı.
Fuar ve çalışmalar hakkında bilgi veren eden Bafra TSO Başkan Adayı , SAME ve DEUTZ FAHR traktörleri bölge bayi, DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,’’ 14-18 Eylül tarihleri arasında  TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından organize edilen 7. Samsun Tarım Fuarında  DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU olarak  SAME ve DEUTZ FAHR traktörleri ve kendi ürettiğimiz tarım aletleri ekipmanlarımız ile katılım sağladık. 

Bunun yanı sıra  Bafra TSO Başkan Adayı olarak ekibimizle birlikte fuarda bulunan tüm stantları gezerek firma sahipleri istişarelerde bulunduk. 
Bizlerin, ekip arkadaşlarımızın Önceliği, ilçemizin ticaretine, sanayisine ve tarımına güç katmak. Bu anlamda önemli projelerle, kapsamlı çalışmalarla göreve talip olduğumuzu ilk günde söyledik şimdide söylüyoruz. 
Bafra İlçesinin geleceğine yön verecek çalışmalar, ticaretine, sanayisine ve tarımına güç katacak projelerle bu göreve talip olduk. Bafra, sadece Samsun’un değil, Türkiye’nin önemli yaşam merkezlerinden birisidir. Bu markayı daha etkin hale getirmek, projelerimizle ve çalışmalarımızla iş dünyasına güç katmak istiyoruz. 
Her biri birbirinden kıymetli, Bafralı iş insanlarından oluşan güçlü bir yönetim listesi ile sahaya çıktık. 
Bafra’nın istihdamına, sanayisine, ticaretine ve tarımına güç veren bu isimlerle birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odasını yönetmek istiyoruz. Bafra TSO, ilçede birçok dinamiği harekete geçirebilecek, önemli projelere öncülük edebilecek bir noktadadır. Biz gençliğimizle, heyecanımızla, Bafra’ya olan sevgimizle bu dinamikleri harekete geçireceğiz.
Bafra ilçemizin ve bölgemizin iş dünyasından gördüğümüz ilgi ve adaylığımızla ilgili verilen destek karşısında mutluyuz. Bu birlik ve beraberlik ile seçimleri kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Seçimleri biz kazandığımız takdirde, asıl kazanan Bafra olacaktır. Ziyaretlerimizi ve seçim çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Gördüğümüz tablodan anladığımız kadarıyla da, Bafra iş dünyası kararını vermiş, sandık başına gidip, değişimden yana oyunu kullanmaya hazır beklemektedir. 
Ayrıca fuar süresince yaptığımız ziyaretlerde bizlere yakın ilgi gösteren başta Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı’ya, Bafra Ziraat Odası Başkanlığına, Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanlığına, Bafra Tahıl Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanlığına , Bafra Hortum Sanayi (BAHOSAN) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alver ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Alver’e, Bafralı firma sahiplerine,  siyasi parti temsilcilerine, sivil toplum örgütü temsilcilerine, iş insanlarına ve değerli vatandaşlarımıza ekibim adına en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim.’’dedi.1-069.png2-067.png3-054.png4-039.png5-031.png6-022.png7-015.png8-011.png9-010.png10-009.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.