Kocabaş ve ekibi ziyaretlere başladı

Kocabaş ve ekibi ziyaretlere başladı

Kocabaş ve ekibi ziyaretlere başladı.Seçimden seçime değil her daim birlikteyiz.

A+A-

Bafra TSO 3.Grup Meclis Üyesi Akın Orman Ürünleri ve Akın Plastik Firma sahibi Mehmet Akın ve Musaoğulları Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Ltd. Şti. Beko Bayi Cemil Musaoğlu ile Meslek Komitesi Başkanı Güngör Bilgisayar firma sahibi Alper Güngör odaya kayıtlı 3.grup üyesi işletmelerini ve esnaflarını sahada ziyaretlere başladı. 
Ziyaretler hakkında bir açıklama yapan Bafra TSO 3.Grup Meclis Üyesi Akın Orman Ürünleri ve Akın Plastik Firma sahibi Mehmet Akın ve Musaoğulları Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Ltd. Şti. Beko Bayi Cemil Musaoğlu ile Meslek Komitesi Başkanı Güngör Bilgisayar firma sahibi Alper Güngör,’’ Bafra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ ında belirttiği gibi ben yok biz varız olgusu ile ticaret ve sanayi odasının gücünü sahada üyelerine hissettirebilmek, üyelerine fayda sağlayabilmek vede bölgesine en verimli şekilde hizmet edebilmek için sorunlara çözümcü yaklaşımla projeler oluşturulmaya başlandı. Bu maksatla oda üyesi olan;
   
1- MURATOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALZEMELERİ LTD.ŞTİ. Bosch Bayi Firma Sahibi Yavuz Selim MURATOĞLU
2- BAFRA OPTİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Firma sahipleri Ecz.Rezzan GÜNDAY, Ecz.Tahsin GÜNDAY, Ecz.Ertuğrul GÜNDAY
3- ALBAYRAK OPTİK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ Firma sahipleri Rafet ALBAYRAK ve Emin ALBAYRAK
4- ESME DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Firma Müdürü Ali KADAKAL
5- AYDINLAR TURİZM VE SAN.LTD.ŞTİ. Firma Sahipleri Birkan AYDIN ve Ali AYDIN
6- ARÇELİK SERVİSİ Firma Sahibi Serkan GÜLAY,
7- GÖKMEN İNŞAAT MOBİLYA Firma Sahibi Abdülkadir GÖKMEN

Ziyaret edilerek Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri, üyelerine katkıları vede bölgesinin değerlerinden potansiyellerine oluşturacakları her bir proje için fikir istişarelerinde bulunuldu. Sahaya yansıyan bu fikirler üyelerinde katılımı ile çok daha etkin ve etkili bir şekilde hayata geçirilecek olup bölgemize katkımız daha fazla olacaktır. 
Her hafta farklı üyeleri ziyaret devam edecek olup her bir sektörün sorunlarına ışık tutulacak takipçisi olunacaktır. ’dedi.

sefa-kocabas-ve-ekibi.jpgsefa-kocabas-ve-ekibi-001.jpgsefa-kocabas-ve-ekibi-002.jpgsefa-kocabas-ve-ekibi-003.jpgsefa-kocabas-ve-ekibi-004.jpgsefa-kocabas-ve-ekibi-005.jpgsefa-kocabas-ve-ekibi-006.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.