Kızılırmak Sanayi Sitesi Mescidi İbadete Açıldı

Kızılırmak Sanayi Sitesi Mescidi İbadete Açıldı

Samsun’un Bafra İlçesinde Kızılırmak Sanayi sitesinde, elektrik kontağından çıkan yangınla kül olan Mescit restore edilerek esnafın ve halkın ibadetine tekrar açıldı.

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesinde Kızılırmak Sanayi sitesindeki 03.06. 2018 tarihinde elektrik kontağından çıkan yangınla kül olan Mescidin ismini vermek istemeyen hayırsever tarafından restore edilerek Kızılırmak Sanayi Sitesindeki esnafın ve halkın ibadetine tekrar açıldı.
Kızılırmak Sanayi Sitesi Mescidi İmamı İsa Beldağ, 03.06.2018 tarihinde gece yarısı saatlerinde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu maalesef Kızılırmak Sanayi Sitesi mescidi isminin zikredilmesini istemeyen hayırsever bir vatandaşımız tarafından yaptırılarak başta Kızılırmak Sanayi Sitesindeki esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın ibadetine açılmıştır. Çok ufuk pürüzlerin ve eksikliklerini bitmesinden sonra mescidimiz eksiği olmayacak. Kızılırmak Sanayi Sitesi Mescidinin ibadetine açılır haline getirenlere Allah razı olsun, buradaki esnaflarımız mescidimizin yanmasından dolayı çok üzülmüşlerdi. Ama çok şükür olsun ki şu an Mescidimizde esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla ibadetimizi gerçekleştiriyoruz. Mescidimiz de eksiklikler olarak Minaresi ve şadırvanı da yapıldıktan sonra inşallah mescidimizin hiçbir eksiği kalmayacak ondan sonra açılışını esnafımızla ve vatandaşlarımızla gerçekleştireceğiz dedi.

cami-1-003.jpg

 

cami-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.