KIZILIRMAK İLKOKULU YENİLENDİ

KIZILIRMAK İLKOKULU YENİLENDİ

2017/2018 Eğitim Öğretim yılı ara döneminde Kızılırmak İlkokulunda yenileme çalışmaları yapıldı.

A+A-

Kızılırmak İlkokulunun dış cephesi komple boyandı. Okulun girişine gergi tavan ve okuma köşesi yapıldı. Atatürk Köşesi, 15 Temmuz Şehitleri Anma köşesi, Vizyon-Misyon köşeleri değiştirildi.

Kızılırmak İlkokulunun bütün katları boyanarak koridorlara şeritler çekildi. Okulun belirli yerlerine satranç, seksek çizildi. Okulun tüm kapıları eğitici görsellerle kaplandı. Yine okulun duvarları ve merdivenleri eğitici görsellerle donatıldı. Okulun tuvaletleri de temizlik ile ilgili görsellerle süslendi. Okulun öğretmenler odası ile idari odaları yenilendi.

Okul müdürü Hasan ELAGÖZ,"öğrencilerimizin güzel ve hijyenik bir ortamda eğitim öğretim görmeleri için ara dönemde okulumuzun tüm birimlerinde çalışma yaptıklarını; bütün katların boyandığını, okulun ses sistemlerinin elden geçirildiğini, konferans salonu ile çok amaçlı salonda tadilat yapıldığını ve okulun tüm bölümlerinin öğrencilerin dikkatini çekecek görsellerle donatıldığını belirtti."

Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ, "okulun girişinin tümden değiştirildiğini belirterek, günün şartlarına uygun hale getirildiğini belirtti. Bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ, Kızılırmak İlkokulu’nun Bafra’mızın en güzel ve en seçkin okulu olması için çalışmaların devam edeceğini belirtti."

bafra55-kizilirmak-ilkokulu.JPGbafra55-kizilirmak-ilkokulu.jpgbafra55-kizilirmak-ilkokulu-001.jpgbafra55-kizilirmak-ilkokulu-002.jpgbafra55-kizilirmak-ilkokulu-003.jpgbafra55-kizilirmak-ilkokulu-004.jpgbafra55-kizilirmak-ilkokulu-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum