KIZILIRMAK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ LOKMA DÖKTÜ

KIZILIRMAK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ LOKMA DÖKTÜ

Bafra Kızılırmak İlkokulu Sağlık Temizlik ve Beslenme Kulübü tarafından sosyal sorumluluk ve yardımlaşma duygusunu geliştirmeyi amaçlayan

A+A-

 “Temiz Okul Temiz Sınıf Temiz Hamur” temalı “Hamurumu Yoğurdum Lokmamı Döktüm Tatlımı Yedim” projesi kapsamında lokma dökümü ve öğrencilere ikramı gerçekleştirildi.

Etkinliğe Bafra Belediye Başkanımız Hamit KILIÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Mehmet Ali KATİPOĞLU, İstanbul Genç İşadamları Başkanı  Emre ŞEN ve İş insanı Ahmet KOCABAŞ  öğrencilere tatlı ikramında bulundular.

Milli Eğitim Müdürümüz  Mehmet Ali KATİPOĞLU okullarda yapılan sosyal etkinlik ve toplum hizmeti çalışmalarıyla birlik ve beraberliklerinin arttığını, yardımlaşma duygularının geliştiğini belirtti.

Okul Müdürü Arif ŞAHİN ise yaptığı açıklamada; “Temiz Okul Temiz Sınıf Temiz Hamur” temalı “Hamurumu Yoğurdum Lokmamı Döktüm Tatlımı Yedim” projesi ile hamurun nasıl yoğrulduğunu, lokmanın nasıl döküldüğünü görerek tatlılarını yediklerini belirterek lokma dökümüne sponsor olan değerli öğretmenimiz Nilüfer AYYILDIZ ve pilot Nagihan KARAMAN’a teşekkür etti.

kizilirmak-ilkokulu-ogrencileri-lokma-doktu-7.jpgkizilirmak-ilkokulu-ogrencileri-lokma-doktu-9.jpgkizilirmak-ilkokulu-ogrencileri-lokma-doktu-10.jpgkizilirmak-ilkokulu-ogrencileri-lokma-doktu-11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.