ALAÇAM'DA KIZILAY'DAN ÖĞRENCİLERE KIYAFET YARDIMI

ALAÇAM'DA KIZILAY'DAN ÖĞRENCİLERE KIYAFET YARDIMI

Türk Kızılayı Alaçam Şubesi tarafından öğrencilere kıyafet desteğinde bulunuldu.

A+A-

Türk Kızılayı gönüllülük esası ile çalışan Alaçam Kızılay Şubesi tarafından okullarda öğrencilere kıyafet dağıtımında bulundu. Bu kapsamda ilk olarak Göçkün 75. YIL YİBO, Gökçeboğoz İlkokul - Ortaokul, Kızlan İlkokul - Ortaokul, Karahüseyinli İlkokul - Ortaokul ve Etyemez Alpaslan Gül İlkokul - Ortaokul olmak üzere toplan olarak 125 koli 550 öğrenciye Giyim ve ayakkabı olmak üzere dağıtımı yapıldı. 

Alaçam Kızılay Derneği Şube Başkanı Ahmet Kurt’un kişisel gayretleri sayesinde LCWaikiki giyim firmasının genel merkezinden, Alaçam Kızılay gönüllüleri tarafından öğrencilere tek tek dağıtılan giyim paketlerinin içeriğinde ise Mont, ve Ayakkabı malzemelerin bulunduğu belirtildi. Bayram öncesi yapılan kıyafet dağıtımlarını öğrenciler mutluluk ile karşılarken, Kızılay‘a teşekkürlerini ilettiler. Alaçam Kızılay Şubesi tarafından dağıtımı yapılan mont ve ayakkabıların dağıtımını Bayramdan önce yaptıklarını ve Bayramdan sonra ise giyim malzemesi dağıtımlarına hızlanarak okul bazında devam edeceğiz. Çocuklarımız, yaptığımız yardımdan çok memnun kalıyor ve mutlu oluyor, onların mutluluğu ise bizim mutlu olmamıza vesile oluyor. Ayrıca okullarda bulunan Kızılay Kolundaki öğrenciler ile bizzat tanışarak onlarında aktif olarak görev yapmaları ve Kızılay bilincini hissetmelerini sağlıyoruz.” denildi. 

Okullara yapılan yardımları yerinde gören Alaçam Kaymakamı Sezgin ÜÇÜNCÜ okullarımıza yardım eden bir kurumu olan Türk Kızılayı Alaçam Şubesi Başkanı Ahmet KURT’a teşekkürlerimi sunarım dedi. Okul gezilerinde Alaçam Kaymakamı Sezgin ÜÇÜNCÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi SARI, Kızılay Alaçam Şube Başkanı Ahmet KURT ile birlikte okulları gezdiler.

KAYNAK;alacam55.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.