KIZILAY’DAN AİLELERE GIDA YARDIMI

KIZILAY’DAN AİLELERE GIDA YARDIMI

Samsun’un Bafra İlçesi, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ve Yönetimi ile birlikte ilçede bulunan ihtiyaç sahibi bir aileye, Türk Kızılayı olarak gıda yardımında bulundular.

A+A-

Kızılay Bafra Şube Başkanı Osman Genç ise, erzak paketlerinin ihtiyaç sahiplerine verildiğini belirterek, "Kızılay Bafra Şube Başkanlığı Yönetiminle belirlediğimiz ihtiyaç sahip Aileleri yönelik ne ihtiyacı varsa Kızılay Bafra Şubesi olarak gerçekleştiriyor. Bu sefer de Türk Kızılay Bafra Şubesi ilçede bulunan ihtiyaç sahibi ailenin evine gıda yardımı gerçekleştirildi.

 

Genç, Yaklaşık 150 yıldır Dünya’nın neresinde ihtiyaç sahibi ve mazlum varsa Türk Kızılayı olarak görevimiz icabı hep yanlarında olmuşuzdur ve olmaya da devam edeceğiz. Türk Kızılay Bafra Şubesi olarak gönüllük esasına göre ne kadar çalışanımız varsa bu uğurda varını ve yoğunu tereddüt etmeden ortaya koymaya çalışan birer fertleriz ve kocaman bir aileyiz. İlçemizde nerede ihtiyaç sahibi ve mazlum varsa Türk Kızılayı olarak neye ihtiyaçları varsa onlara en kısa zaman birimi içinde ulaşarak yardım elini uzatmaktır. Uzanamadığımız ve ulaşamadığımız aile ve ihtiyaç sahipleri olursa duyarlı vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan bu konuda bizleri bilgilendirirse, ulaşamadığımız hiç kimse kalmaz. Bu gün ihtiyaç sahibi ailemize gıda yardımında bulunduk, yarının bizlere ne getireceği de belli olmaz ama biz Türk Kızılayı Bafra Şubesi olarak görevimiz ihtiyaç sahiplerine eşya, giysi ve gıda yardımlarında bulunarak az da olsa ihtiyaç sahiplerinin yaralarını sarmış veya merhem olmuş oluruz. Türk Kızılayı Bafra Şubesi olarak elimizin nereye kadar uzanıyorsa ve bizleri bekleyen aileleri bularak hizmetimiz sürdürmeye devam edeceğiz’’ dedi.

 

 

 

Türk Kızılay Bafra Şubesinin yardımı karşısında duygulanan ailenin ferdi,

‘’İyi ki varsınız olmaya da devam edin. O kadar fedakâr bir iş yapıyorsunuz ki, sizlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin ve Dünya’nın nerede ihtiyaç sahipleri varsa buluyorsunuz ve onlara bu güzel Meşakatli işi olan yardım köprüsünü kurarak elçi görevinde bulunuyorsunuz. Bu örnek davranışınızdan dolayı Türk Kızılayı Bafra Şubesi olarak çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. İhtiyaç sahipleri biliyor ki yanlarında her zaman Türk Kızılayı var’’ dedi.   

 

Yardım sonunda İhtiyaç sahibi ailenin, cefakar ve evin direği olan, evin her ihtiyacını eşinin rahatsızlığı ve kendisinin beyin kanseri olmasına rağmen ailenin geçimini temin etmek için çalışan, koşturan ve özürlü çocuğunun eğitimine devam etmesi için, sokaklarda pamuk şekeri satan ve Başkan Osman Genç’in sokakta dikkatini çeken bu anneyi cefakar ve çok vefalı olmasından dolayı, Emine Bektaş’ı Türk Kızılayı Bafra Şubesi olarak yılın annesi olarak seçildi ve  anneye, ‘’Yılın Annesi Plaketi’’ Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç tarafından taktim edildi.

 

Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç eğer bizlere ulaşmak isteyen ihtiyaç sahipleri veya ihtiyaç sahibinin yerini söyleyecekler için Türk Kızılayı Bafra Şubesi 0 362 543 13 05 numaralı hattı aramaları, ya da Beşyol mevkiinde bulunan Kızılay iş hanı 3. Katta bulunan ofise Nüfus cüzdanları ile beraber gelmeleri yeterli olacaktır” dedi.

kizilay’dan-ailelere-gida-yardimi-1-001.jpg  kizilay’dan-ailelere-gida-yardimi-2-001.jpg  kizilay’dan-ailelere-gida-yardimi-3-001.jpg  kizilay’dan-ailelere-gida-yardimi-4-001.jpg  kizilay’dan-ailelere-gida-yardimi-5-001.jpg  kizilay’dan-ailelere-gida-yardimi-6-001.jpg  kizilay’dan-ailelere-gida-yardimi-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum