Kızılay’da Büyük Değişim

Kızılay’da Büyük Değişim

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun’un 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent ilçeleri Kızılay Şubeleri kapatıldı.

A+A-

Kızılay Samsun Şubesine bağlı 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent şubeleri kapatıldı. Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç ve yönetimi bu kapsamda 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Kızılay Yönetimi Yakakent kaymakamı Selin Sarı, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Alaçam Emniyet Amiri Kenan Bıyık ve Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı ziyaret ettiler.

Kızılay Bafra Şube Yönetimi ziyaretlerinde afat durumunda halkın sağlığı için hızlı ve sorunsuz çözümleri konuşurken karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Bafra Kızılay Şube yönetimi, “Türk Kızılay’ının 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent şubeleri kapatıldı. Bu kapsamda 3 ilçede ziyaretlerde bulunduk. Ziyaretlerimizde afat durumunda yapılabilecekleri detaylı bir şekilde konuşurken fikir alışverişi yaptık. Biz Bafra Şubesi olarak gerekli desteklerde bulunacağız.

3 İlçe Kızılay Şubesinin kapatılmasından dolayı daha büyük bir depoya ihtiyacımız olacağından Bafra Kaymakamlığından depo yapabileceğimiz yer istedik. Bu konuda görüşmelerimiz Kaymakam Beyle sürüyor. Kan bağışı faaliyetlerimiz ise kesintiye uğramadan devam ediyor.  Bir çok noktada bağış için alanlar hazırladık ancak Bafra’mızda Kan bağışına biraz daha önem verilmesi gerekiyor. Bafra Kan bağışında Samsun’da 2. Sırada. İlk Sırayı Çarşamba ilçesi kan bağışında alıyor.” dedi.

1-564.jpg2-524.jpg3-443.jpg4-302.jpg5-199.jpg6-128.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.