KIZILAY’A ESER BIRAKACAĞIZ

KIZILAY’A ESER BIRAKACAĞIZ

Türk Kızılay’ı Bafra Şubesi Olağan Genel Kurulunu yaptı.

A+A-

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Düğün Salonu’nda yapılan Olağan Genel Kurulunda Mevcut Başkan Osman Genç Türk Kızılay’ı Bafra Şubesi Başkanlığına 3. Dönem de üyelerin desteğiyle seçildi.

 

ŞAHSIMA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ İNSANLIK ADINA İSTİYORUZ

Türk Kızılay’ı Bafra Şube Başkanı Osman Genç; “Türk Kızılay’ı 1868 yılında kuruldu. Din ırk mezhep ayrımcılığı yapılmadan o dönemde hasta olan savaşta yaralanan insanlara yardım amaçlı kurulmuştur.  Cumhurbaşkanlığına bağlı bir kamu kuruluşuyuz. Türkiye genelinde 7 yüz ’ün üzerinde bulunan şubelerimizden ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardım yapılmaktadır. Başkanlar seçimle gelir seçimle gider, her hangi bir maaşları yoktur. Gönüllü olarak çalışırlar. 2009 yılında devraldığımız kutsal görevi sizlerin desteğiyle bugünlere kadar anlımızın akıyla getirdik. Bafra’da yapacağımız birçok projemiz var. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız muhtarlar aracılığıyla bizlere ulaşarak yardımları yapıyoruz. Türk Kızılay’ı Bafra Şubesi olarak, her zaman mağdurun ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında durduk, durmaya ’da devam edeceğiz. Kızılay Şubesi olarak, Öğrencilerimize mont, ayakkabı kırtasiye yardımında bulunduk ”dedi.

 

MÜLKİ İDARİ AMİRLER YER KONUSUNDA KOLAYLIK SAĞLASIN

Başkan Genç, Bafra’da Kan bağışını artırmamız adına insan yaya trafiğinin olduğu yerlere kampanyalar düzenliyoruz. Ne hikmetse, mülki idare amirliklerinden izin aldığımız yerler daha sonrasında bize verilmiyor. Mülki idari amirleri bizi anlayışla karşılamaları ve yer temininde kolaylık sağlamalarını istiyorum. Kızılay’a bir depo kira getirisi olan bir yurt yapabilmek, için duyarlı iş adamlarından destek bekliyoruz,2016 yılı hedeflerimiz bunlardır” şeklinde konuştu.

 Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde girilen seçimlerde Osman Genç Türk Kızılay’ı Bafra Şube Başkanı Seçildi.

Yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Başkan Osman Genç, Başkan Yardımcısı Bekir Sami Tuncer, Yönetim Kurulu Üyeleri, İncilay Toker, Erol Aksoy, Ahmet Abdurrahmanoğlu.

kizilay-1.jpgkizilay-2.jpgkizilay-3.jpgkizilay-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.