KIZILAY KURBAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

KIZILAY KURBAN BAĞIŞLARINIZI BEKLİYOR

Bafra Türk Kızılay Başkanı Osman Genç Kurban Bağışları konusunda Barışfm ve Bafra55 haber sitemize özel açıklamada bulundu.

A+A-

Türk kızılayı Bafra Şubesi başkanlığı olarak hayırsever vatandaşlarımızdan Türk kızılayına kurban bağışlarını bekliyoruz

Kurban bağışı bu yılki fiyatlarımız kurbanınızın yurt içinde  kesilip ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını istiyorsanız 575 tl yurt dışındaki Müslüman ülkerde ihtiyaç sahiplerine  dağıtılmasını istiyorsanız da 300tl karşılığında bağışlarda bulunabilirsiniz bizler de sizlerin vesilesiyle ihtiyaç sahiplerine gerçek bir bayram yaşatacağız sizlerde dini vecibelerinizi yerine getireceksiniz.

Kurban kesecek vatandaşlarımıza hizmet vermek için biz görev başındayız.Vatandaşlarımız Kurban bağışlarınızın ücretini yatırabilir vekaletlerini verebilirler.

Türk Kızılayı Bağışçılarımıza kurban bayramı sonrasında kurbanının kesilişini gösteren cd ve tadımlık kurban eti aynı zamanda sertifika  takdim edilecektir.

Tüm halkımızın niyetini Rabbim kabul eylesin.Türk Kızılay’ına bağışta bulunan halkımıza da şimdiden şükranlarımı sunuyorum.

dscf6797.20131002170244.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.