Kızılay Haftası Ziyaret

Kızılay Haftası Ziyaret

Türk Kızılayı Bafra şubesi Kızılay Haftası nedeni ile ilçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı makamında kabul etti.

A+A-

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ilk olarak Bafra Belediye Başkanı hamit Kılıç'ı ziyeret etti burada Türk Kızılayı Bafra şubesine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı başkan Hamit Kılıç'a teşekkür etti. Kızılayın bir gönüllülük işi olduğunu, gönüllü kişiler tarafından Türkiye'nin en büyük Sivil toplum Kuruluşu (STK) olduklarını söyledi. 
Genç, Türk Kızılayın ihtiyaç sahibi ailelerin de yanında olduğunu belirterek bu yıl 500 çocuğumuza giysi ve ayakkabı yardımı yaptık, bunun yanı sıra gıda yardımlarımız is halan devam etmekte olduğunu ve yıl boyunca da bu yardımların süreceğini söyledi.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Türk Kızılayın öncelikle haftasını kutlarım dedi. türk Kıkzılaın Bafra Şubesinin ise yaptığı çalışmaların yakın takipçisi olduğunu belirterek çok güzel işlere imza atıyosunuz sizi tebrik ederim. hemen hemen hiç bir ilde olmayan kan alma birimini ise hayata geçirerek Bafra'nın bu konuda ne kadar çok çalıştığını ve özverili olduğunu görüyoruz sizin nezdiniz de yönetim kurulunuzu ve ekibinizi tebrik ederim" dedi.
Bafra Belediye ziyaretinden sonra Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel makamında kabul etti. Türkel türk Kızılayın haftasını kutlayarak başarılar diledi.
Ziyarete, Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç., yönetim kurulu üyesi Tunç Öksüz, Kadın kolları üyesi Müge Koç katıldı.

kizilay-haftasi-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.