KIZILAY BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE ETTİ

KIZILAY BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Türk Kızılayı Bafra şubesinden başarılı ilköğretim öğrencilerine bisiklet hediye edildi.

A+A-

 

Bir süre önce Almanya’dan Bafra’ya konteynır içinde yardım malzemeleri ile birlikte gelen 5 adet bisiklet sahiplerini buldu.
 

Almanya’dan gelen bisikletlerin  ilköğretim çağındaki hem başarılı hemde ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmesini uygun gören Türk Kızılayı Bafra şubesi başkanı Osman Genç,  İsmet inönü ilköğretim okulu 6.A sınıfı başarılı öğrencisi Anıl Buldu, Cumhuriyet ilköğretim okulu 6.D sınıfı başarılı öğrencisi Dilan İrem Zengin’e hediye etti.

Okul müdürleri gözetiminde başarılı öğrencilere bisikletlerini veren başkan Genç açıklamasında, “Her çocuk bisikleti olsun ister fakat maddi durumu iyi olmayan çocuklarımız ne yazıkki bisiklet sahibi olamıyor. Gönül isterdiki bisikleti olmayan bütün çocuklarımıza bisiklet dağıtalım fakat imkanlarımızın el verdiğince bizde kendi düşüncemizle bir nebzede olsa başarılı olan ihtiyaç sahibi çocuklarımızı sevindirmek istedik. Tabi sadece bununla sınırlı kalmayacağız okullarımızdan gelecek olan listeye görede giyecek yardımı yapacağız. Türk Kızılayı olarak her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretim alanında da çocuklarımıza sahip çıkmak boynumuzun borcudur.’dedi.

                                                                                                                      Ümit CEYLAN

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.