KIZILAY BAFRA ŞUBESİ’NDEN 'DESTEK' ÇAĞRISI

KIZILAY BAFRA ŞUBESİ’NDEN 'DESTEK' ÇAĞRISI

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, “Maddi ve manevi anlamda desteğe ihtiyacımız var” dedi.

A+A-

Kızılay Bafra Şubesi’nin faaliyetleri hakkında açıklama yapan Osman Genç, “Giysi yardımlarımız devam etmekte. Bunun yanında gıda ve kurbanda yapılmış olan bağışlar karşılığında da dağıtılacak olan konserve kıymalarımız olacak. Bölgemizde yaşanmış olan başta Kolay bölgemiz olmak üzere Trabzon bölgesinden sevk edilen battaniye, gıda, temizlik malzemeleri ve diğer temel ihtiyaç maddeleri hızlı bir şekilde ihtiyaç sahiplerine dağıtmış bulunuyoruz. Bunun yanında tekerli sandalye ve diğer ihtiyaçları da karşılamaya devam ediyoruz” diye konuştu. 
Bayram öncesi okullarda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan temas ve yazışmalar sonucunda tespit edilen öğrencilere giysi yardımı yaptıklarını ifade eden Osman Genç,
“En son olarak da ihtiyaç sahibi 100 aileye kişi başına 250 lira olmak üzere toplamda 25 bin lira ramazan zekatı olarak ulaştırmış bulunuyoruz. Bafra şubesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinizin yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Gelen talepleri her türlü ihtiyaç karşısında değerlendirip imkanlarımız içersinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı yapabilmemiz için de Bafra Kızılay Şubesi’ne gelecek malzemeleri stoklamak adına bir depoya ihtiyacımız var. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu. 
“Bir Kan Bir İnsan” sloganlı kan bağışı kampanyalarının devam ettiğini kaydeden Genç şöyle devam etti: “Bu konuda da duyarlı vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Kısacası Bafra Şubesi olarak 7/24, 365 gün halkımızın, ihtiyaç sahibi insanlarımızın hep yanında olmaya devam edeceğiz. Bunu başarmamız için de gönüllü vatandaşlarımızın bizlere vereceği destek çok önemlidir. Maddi ve manevi anlamda desteğe ihtiyacımız var. Hem kan toplama açısından hem ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak açısından maddi manevi destek bekliyoruz.”

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.