Kızı ve eşi 1 yıl arayla koronavirüsten ölen kadın, yaşam savaşı veriyor!

Kızı ve eşi 1 yıl arayla koronavirüsten ölen kadın, yaşam savaşı veriyor!

Samsun Bafra ilçesinde, 1 yıl önce koronavirüsten ölen hemşire Meral Arbağ'ın (42) annesi Şaziye Taş (64) da koronavirüsü yenmek tedavi altına alındı.

A+A-

Samsun Bafra ilçesinde, 1 yıl önce koronavirüsten ölen hemşire Meral Arbağ'ın (42) annesi Şaziye Taş (64) da koronavirüsü yenmek için yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.

 
Şaziye Taş'ın eşi Burhan Taş (68) ise kızının cenazesinde "Bekle kızım, ben de geliyorum" diyerek gözyaşı dökmüş, geçen hafta koronavirüsten hayatını kaybetmişti.Bafra Devlet Hastanesi'nde görev yapan, 2 çocuk annesi hemşire Meral Arbağ, koronavirüs nedeniyle 18 Aralık 2020'de hayatını kaybetti.Kızının cenazesinde "Bekle beni kızım, ben de geliyorum" diyen baba Burhan ile anne Şaziye Taş da geçen hafta koronavirüse yakalandı. 2 doz aşı olduğu belirtilen Burhan Taş, tedavi gördüğü hastanede 20 Kasım'da yaşamını yitirdi. Cenaze namazının ardından Taş, asri mezarlıkta, kızının mezarının yanında toprağa verildi. Eşi gibi 2 doz aşı olan Şaziye Taş da Bafra Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

kizi-ve-esi-1-yil-arayla-koronavirusten-olen-kadin-yasam-savasi-veriyor.jpgkizi-ve-esi-1-yil-arayla-koronavirusten-olen-kadin-yasam-savasi-veriyor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.