BAFRA KIZ MESLEK LİSESİ'NE YENİ YERİNDE ZİYARET

BAFRA KIZ MESLEK LİSESİ'NE YENİ YERİNDE ZİYARET

Ak Parti Samsun Milletvekili A. Yeni ve Bafra Belediye Başkanı Şahin, yeni eğitim-öğretim yılında hizmete giren Bafra H.Ç. K. T. ve Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

A+A-

Ziyarette Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, İkizpınar Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İl Genel Meclis Üyesi Faruk Ayran, Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

Bafra Hasan Çakın Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Melek Çelebi, ziyarette okul hakkında kısa bir bilgi verdi.

Çelebi, ’’Bafra Hasan Çakın Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin 24 dersliği olup, 6 atölyesi bulunmaktadır. Ayrıca ek binamızdaki üç sınıfta da uygulamalı anaokulu hizmeti verilmektedir. Burada da 3-4-5 yaş grubu öğrencilerine eğitim ve öğretim verilmeye başlandı. Okulda, 1 Müdür, 5 müdür yardımcısı ve 60 kişilik öğretmen kadrosu ile hem örgün hem de yaygın olmak üzere 1150 öğrenciye eğitim verilmektedir.

2 yıl önce Toki tarafından yapımına başlanılan okulumuz bitirilerek, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başladı. Bizler de bu güzel okulu Bafra’mıza kazandıran tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Ama asıl teşekkürümüz, öğrencilerimizin sınavlarda alacağı büyük başarılar ile olacaktır.’’ dedi.

Milletvekili Yeni ve Başkan Şahin beraberlerindekiler ile sınıfları gezerek öğrencilere başarılar diledi. Okul gezisinde öğretmenler odasını ziyaret eden heyet burada da öğretmenlerle kısa bir sohbette bulunarak yeni eğitim-öğretim yılının kendileri, öğrencileri ve aileler adına başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Okul gezisinde öğrencilerin, Vekil Yeni ve Başkan Şahin’e teşekkür ederek büyük ilgi gösterdikleri görüldü. Okul gezisi öğrencilerle çekilen hatıra fotosu ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.