Kıyma, Vatandaşımın ayağı çamura değmesin

Bafra55.net’in bu haftaki konuğu Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma oldu, Kıyma yaptığı ve yapmak istediği projeleri, gönül belediyeciliğinin sorumluluğu ile hizmet verirken muhabirimiz Kader Ölmez’in de sorularını yanıtladı.

A+A-

Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Yakakent’imizin en işlet caddesi Rasim Çağlar ve Meydanımızı sokağa çıkma kısıtlamasında değerlendirerek vatandaşımızın doğalgaz çalışması sonucu üst yollardan dolayı ayağı çamura değmesin mantığından hareket ederek Yakakent’imizin doğalgaz sonrası üst yapısını en hızlı şekilde yapıyoruz.

YAKAKENT İÇİN DOĞALGAZ HAYALDİ GERÇEK OLDU

Yakakent’in doğalgazla buluştuğunu da aktaran Kıyma, şunları belirtti. Evet Yakakent’imizi doğalgazla buluştu ancak ben değil. AK Parti iktidarı ve AK Parti ekibinin tamamının katkısıyla oldu. Burada Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, Milletvekilimiz Orhan Kırcalı ve tüm vekillerimize ve AK Parti ailesine çok teşekkür ediyorum. Eğer bugün Yakakent’te doğalgaz varsa bu AK Partinin sayesindedir.

BETON YOL ÇALIŞMALARIMIZ YIL BOYU DEVAM EDİYOR

Beton yol çalışmalarından da bahseden Kıyma, Yaz döneminde köylerimiz de çalıştık şimdi ise ilçe merkezimizde  doğalgazın geçmiş olduğu baskı beton çalışmalarının kesilen ve hasar gören yerlerin  tamiratını yapıyoruz. Kış mevsiminde ilçe merkezinde Rasim Çağlar, Bahçelievler ve Cumhuriyet Caddesi boyunca 10 gün içerisinde baskı beton olup ve doğalgaz çalışmasından dolayı zarar görmüş kesilmiş beton yollarımızın tamamını tamamlayacağız. Kıyma son olarak, Yakakent’imize doğalgaz tekrardan hayırlı uğurlu olsun emeği geçen herkese Yakakent halkı olarak teşekkür ederim. Doğalgaz da Yakakent halkımıza yılbaşı hediyesi olsun diyerek sözlerine son verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum