KIRCALI’YI ALAÇAM BAĞRINA BASTI

KIRCALI’YI ALAÇAM BAĞRINA BASTI

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av.Orhan Kırcalı 1 Kasım Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

A+A-

Kırcalı, Sadece Bafra ilçesinde değil Samsun bölgesinde gidilmedik ilçe, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamak için gece ve gündüz çalışmalarına devam ediyor.   Sıcak, samimi ve içten davranışları ile gittiği her yerde insanların gönlüne giriyor. Bunun son örneği ise Alaçam’da görüldü.

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av.Orhan Kırcalı beraberinde Ak Parti Bafra Belediye Meclis Üyesi Salih Helvacı, Ak Parti Bafra İlçe Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik ve çalışma ekibi ile birlikte Alaçam İlçesine giderek Pazar yeri esnaflarını ziyaret etti. Ak Parti Alaçam SKM’de buluşan Bafra’dan gelen heyete Alaçam Belediye Başkanı Ecz.Hadi Uyar, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Av. Ali Şengül ve Yönetimi, Alaçam Gençlik Kolları Yönetimi, Alaçam Kadın Kolları yönetimi eşlik etti.

İlk olarak Pazar yeri esnafını ve alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av.Orhan Kırcalı Daha sonra ise Alaçam Devlet Hastanesini ziyaret Etti.  Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av.Orhan Kırcalı ve heyeti hastalara acil şifalar dilerken, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi-Yöneticisi Dr. Radi Şen’e hastane için yapılacak her türlü destek için yanında olacaklarını söylediler. Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Av.Orhan Kırcalı ziyaretlerinde özellikle Ak Partini seçim beyannamesinin okunmasını tavsiye ediyor.

ÖĞRETMEN ADAYLARINA VE EMEKLİLERE MÜJDELER

AK parti Samsun milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı Alaçam’da yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: Milletimize sevdalıyız. Hizmet etmeye talibiz ve onların hizmetkârı olmaktan onur duyacağım.  Öğretmen adaylarımıza başbakanımızın müjdesi oldu. Şubat ayında 30.000 öğretmenimizin ataması yapılacak.  Emeklilerimizin hepsine ayda 100, yılda 1200 lira destek vereceğiz. Çalışan Emeklilerimizden yapılan % 10 kesintiyi tamamen kaldırıyoruz. Emeklilerimizin maaş aldıkları bankalardan promosyon almalarını sağlayacağız. Bu promosyon her emeklimiz için yılda 300-400 TL arasında olacak. Emeklilerimizin TOKİ’den ev sahibi olmalarını imkân vereceğiz.

Ak Parti Samsun Milletvekili adayı Av.OPrhan Kırcalı AK parti Seçim beyannamesi hakkında bilgiler vererek önemli açıklamalarda bulundu:

ESNAFA VE KOBİ’LERE MÜJDELER

Önümüzdeki dönemde esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam edeceğiz. Ayrıca 30 bin Türk Lirasına kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri tümüyle kaldıracağız. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, çok önemli, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapacağız.  51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu imkândan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız.

 

 

KADIN GİRİŞİMCİLERE, GENÇLERE VE ÇİFTÇİLERE MÜJDELER

Kadın girişimcilerimize 100 bin TL’ye kadar ve 5 yıl vadeli kredi imkânı sağlayacağız. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz.  100 bin liraya kadar faizsiz kredi imkânı sağlayacağız. Yemde ve gübrede KDV’yi kaldırıyoruz. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz. Sera modernizasyonları için faizsiz kredi vereceğiz.

orhan-kircali-haberleri-063.JPGorhan-kircali-haberleri-064.JPGorhan-kircali-haberleri-065.JPGorhan-kircali-haberleri-066.JPGorhan-kircali-haberleri-067.JPGorhan-kircali-haberleri-068.JPGorhan-kircali-haberleri-069.JPGorhan-kircali-haberleri-070.JPGorhan-kircali-haberleri-071.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.