KIRCALI VEZİRKÖPRÜ’DE HALKLA BULUŞTU

KIRCALI VEZİRKÖPRÜ’DE HALKLA BULUŞTU

TBMM’de dilekçe komisyonu üyeliğine seçilen AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı meclis görevi dışında kalan zamanlarında soluğu Samsun’da alıyor,

A+A-

 teşkilatları ziyaret ediyor ve hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. Kırcalı ilk olarak rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi olan Havza AK Parti ile Başkanı Mahmut Karahan’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Kırcalı daha sonra ise Vezirköprü’ye geçerek ilçe teşkilatını ziyaret etti. Daha sonra ise esnafları dolaşarak sohbet etti. Kırcalı’nın, Vezirköprü ziyareti sırasında Belediye başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, yönetim kurulu üyeleri ve Samsun milletvekili adayı Osman Aker’de bulundu.

AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Biz vekil olarak asıl olan halkımızın içinde bulunmalıyız. Teşkilatlarımızla birlikte olmalıyız. Bir bütün olarak bu anlayış ile hareket ediyoruz.  Samsunumuz 17 ilçesi ve 1.300.000’ e yaklaşan nüfusu ile büyük bir şehir. Üzerimizde önemli bir sorumluluk bulunuyor.  AK Parti ailesi olarak hem 1.300.000 nüfuslu şehrimiz olan Samsunumuzu hem de 78 milyon vatandaşımız ile Türkiye’mizi kucaklıyoruz ve hizmetinde olacağız. 

orhan-kircali-vezirkoprude.jpgorhan-kircali-vezirkoprude-001.jpgorhan-kircali-vezirkoprude-002.jpgorhan-kircali-vezirkoprude-003.jpgorhan-kircali-vezirkoprude-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.