KIRCALI VE KILIÇ GALERİCİLER SİTESİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

KIRCALI VE KILIÇ GALERİCİLER SİTESİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samsun Milletvekili Av.Orhan Kıcalı ve Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,

A+A-

 31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili olarak Gönül Belediyeciliğini anlatmak, yüreklere dokunmak, gerçekleştirilen çalışmaları ve projeleri anlatmak için, ilçede tüm kesimlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Düzenlenen kahvaltı programına, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ile Bafra Galericiler Sitesi Dernek başkanı Şükrü Çeliker ve site esnafları katıldı.

Yüksek düzeyde katılımın gerçekleştiği program karşılıklı fikir alış verişi şeklinde sürdü.

galericiler-sitesi-(2).jpggalericiler-sitesi-(3).jpggalericiler-sitesi-(4).jpggalericiler-sitesi-(5).jpggalericiler-sitesi-(6).jpg

 

 

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,” Bafra Galericiler sitemizde bulunan esnaflarımızla düzenlediğimiz kahvaltı programında bir araya geldik. Sürekli ifade ettiğimiz gibi, toplumumuzun her kesiminin desteğine olduğu kadar fikirlerine de ihtiyacımız var. Her iki kesim içinde kazanımları olan bir toplantı oldu. İştirak edenlere ve Başkanımız Şükrü Çeliker’e teşekkür ederim” Dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.