KIRCALI ŞEHİT AİLEMİZE BAŞBAKANIN MEKTUBU VERDİ

KIRCALI ŞEHİT AİLEMİZE BAŞBAKANIN MEKTUBU VERDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Samsunlu şehidimiz Nuh Özdemir’in ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kırcalı Başbakan Binali Yıldırım’ın aileye bizzat kendi el yazısı ile yazdığı mektubu verdi.

A+A-

 Ziyarete milletvekili Kırcalı’nın eşi de katıldı. Samimi görüntülerin oluştuğu ziyaret anında duygu dolu anlar da yaşandı. Vekil Kırcalı ve eşi şehidimizin oğlu Umut Nuh Özdemir’i bol bol sevdiler. Hep birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler.

AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: Konuşmanın zor olduğu anları yaşadık.  Şehidimiz Nuh Özdemir, 4 Ocakta Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Şehit düşmüştü.  Bayramın ikinci günü şehidimiz Nuh Özdemir'in ailesini ziyaret ettik. Babasını göremeyen Umut Nuh Özdemir ve annesi Leyla Özdemir'in bayramlarını kutladık. Şehidimizi dualarla yad ettik. Şehidimizin ailesine Sayın Başbakanımızın yazdığı mektubu teslim ettik. Hep beraber çok duygulu anlar yaşadık.

Milletvekili Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Ülkemizi ve milletimizi bölmek isteyen terör örgütleriyle kararlı bir şekilde mücadele edilmektedir. Bu mücadeleler sırasında şehit ve gazilerimiz olmaktadır. Her şehidimiz ve gazimiz içimizi yakmaktadır. Şehit ve gazilerimizi her zaman yüreğimizde hissediyoruz. 15 Temmuz FETÖ ihanetini milletimiz Cumhurbaşkanımızın liderliğinde iktidarı ve muhalefetiyle tüm toplum kesimlerinin birlikteliği ve kenetlenmesi ile ezip geçti. Şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Yine bölücü terör örgütü PKK,  DAEŞ ve her türlü terör örgütleri kirli ittifaklarıyla varlığımıza saldırmaktadırlar. Şehit ve gazilerimiz oluyor. İçimiz yanıyor. Ama bu bölücü hainler amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Hepsini bu topraklardan silip atacağız. Hükümetimiz ve bizler buna kararlıyız. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, Şehit ve gazi ailelerimize saygılarımı sunuyorum. 

kircali-sehit-ailemize-basbakanin-mektubu-verdi.JPGkircali-sehit-ailemize-basbakanin-mektubu-verdi-001.JPGkircali-sehit-ailemize-basbakanin-mektubu-verdi-002.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.