KIRCALI: MİLLETİMİZ İSTİKRARSIZLIK İSTEMİYOR

KIRCALI: MİLLETİMİZ İSTİKRARSIZLIK İSTEMİYOR

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı seçim çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor.

A+A-

Kırcalı, şuana kadar Samsun merkezi ve ilçelerinde 10.000’ne yakın Esnaf ziyaret etti,  Sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu,  100 den fazla mahallede ise hemşehrileriyle beraber oldu. Kırcalı,” ilk günkü aşkla bakanımız, genel başkan yardımcımız, büyük şehir belediye başkanımız, milletvekili adaylarımız, ilçe belediye başkanlarımız,  il başkanımız, ilçe başkanlarımız, SKM’lerimiz, belediye meclis üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, partililerimiz ile gece ve gündüz çalışıyoruz. Biz halkımızı halkımızda bizi kucaklıyor. Sıkmadık el, çalmadık kapı, gönlüne girmediğimiz insanımız kalmayacak. Bu gayret içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hemşehrilerimize teşekkür ediyorum “ Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü: Çalışmalarımızda halkımıza 13 yıllık İktidarımızda yaptığımız hizmetleri ve tek başına iktidar olduğumuzda seçim beyannamemizde yer alan sözlerimizi anlatıyoruz. Halkımız bize inanıyor ve güveniyor. Milletimiz ve ülkemiz geçmiş dönemlerde koalisyonlardan çok çekti. Vatandaşlarımız yeniden istikrarsızlık istemiyor. Biz de milletimize güveniyor ve inanıyoruz. Türkiye 13 yılda sağlıktan eğitime, ulaşımdan sanayiye, tarımdan turizme kadar büyük hizmetler yaşadı. Türkiyemiz hızla kalkındı ve gelişti. Milli gelirimiz 3.000 dolardan 11.000 dolara çıkarak insanlarımızın refah seviyesi yükseldi. 13 yıl önce IMF kapısında bekleyen Türkiye’den IMF’e de, borç verecek bir Türkiye oldu. Türkiye krizler ve kaoslar yaşamadı. Tüm bu olumlu gelişmelerde güçlü ve tek başına bir iktidarın payı büyüktür. Milletimiz bunu biliyor.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: 7 Hazirandan sonra yaşanan süreç AK partinin tek başına iktidar olmasının önemini ortaya koydu. Muhalefet partileri her şeye hayır dedi. Hükümet olma sorumluluğundan kaçtı. Millet iradesi tekrar güçlü bir şekilde AK Partiye yönelmeye başladı. Bu yöneliş iç ve dış şer odaklarını ve Türkiye düşmanlarını yeniden harekete geçirdi. Bu sefer terör silahı kullanılmaya başlandı. Terör örgütleri hepsi birden harekete geçirildi. Terör silahı ile millet iradesi vurulmak istendi. AK Parti olarak PKK terör örgütü dahil tüm terör örgütlerine karşı büyük bir mücadele başlattık. Terör örgütleri bitirilme noktasına getirildi. Bu seferde sivillere yönelik canlı bomba eylemleri devreye sokuldu. İnsanlarımız vahşice, haince katledildi. Milletimiz korkutulmak istendi. Bizim milletimize hizmet yolunda korkumuz yok. Bizim tek sevdamız Türkiye’dir. Biz 78 milyon olarak omuz omuzayız. Biz birlik ve beraberliğimizin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz. Milletimizin feraseti ile tüm bunlar aşılacaktır.  Terörün dili yok, yüzü yok, milliyeti, ırkı, vicdanı yok; duygusu, karakteri yok; acıması, dini, mezhebi, inancı yok. Bizim de korkumuz yok. Sen ben yok Türkiye var, diyerek hareket ediyoruz. AK Parti birlik ve berberliğimizin, kardeşliğimizin teminatıdır. AK Parti oto yollarıdır, üniversitelerdir, hastanelerdir, sosyal yardımlaşmadır, okullardır, çiftçinin desteklenmesidir. Esnafın yanında olmaktır, çalışanlarımızı enflasyona ezdirmemektir, kısacası hizmettir, kalkınmadır, gelişmedir. 

orhan-kircali-2-001.jpgorhan-kircali-3-001.jpgorhan-kircali-4.jpgorhan-kircali-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.