KIRCALI: HİÇ BİR GÜCE BOYUN EĞMEYECEĞİZ

KIRCALI: HİÇ BİR GÜCE BOYUN EĞMEYECEĞİZ

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı İstanbul’daki hain terör saldırısında şehit düşen Samsunlu şehidimiz Mustafa Öztürk’ün Çarşamba ilçemizde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

A+A-

. Kırcalı şehidimizin Rıdvan Paşa Camii’nde ki cenaze namazına katıldıktan sonra, mezarlıkta ki defin töreninde de bulunarak şehidimizin mezarına toprak attı.
AK parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Hiç bir güce boyun eğmeyeğimiz.10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçında görevli olan polislerimiz, maçın sağlıklı ve huzur içinde gerçekleşmesi, maç bitiminde de evlerine, illerine güvenli bir şekilde uğurlanması için millî bir görevi yaptıkları sırada kalleşçe, alçakça, bomba yüklü araçla, her iki noktada saldırıya uğramışlar ve bu ihanetin sonucunda 30 polisimizle beraber 14’üsivil vatandaşımız olmak üzere 44 insanımız şehit olmuş ve 155 insanımız yaralanmıştır.   Maçın hemen arkasından yapılan bu kahpe saldırı ile mümkün olan en büyük can kaybını verdirmek istemişlerdir. Bu hain terör saldırısı sırasında Samsunumuzun Çarşamba ilçemizden Mustafa Öztürk kardeşimizde şehit olmuştur. Bu can kardeşimizi dualarla ebediyete uğurladık. Acısı ise yüreğimizde kalmıştır. Şehidimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor. Yaralılarımıza acil şifalar, saygıdeğer ailelerimize sabırlar, aziz milletimize baş sağlığı diliyorum.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü:  Türk milleti hiç bir güce boyun eğmeyecektir.Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin ve şerefsiz halini bir kez daha gördük. Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet olarak önümüze gelmektedir. Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırıyı yapan terör örgütleri en ağır bedeli ödeyeceklerdir.  Daha öncede ifade ettiğim gibi aynı yerlerden emir alan ve ortak bir yapı kurmuş olan PKK’sıyla, DEAŞ’ıyla, FETÖ’süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır. Allah’ın yardımıyla, ülke ve millet olarak, terörün, terör örgütlerinin, teröristlerin ve onların arkalarındaki şer güçlerin üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Mücadelesini “ Ölürsem şehit, kalırsam gazi’ anlayışıyla veren milletimizi yolundan döndürecek bir güç yoktur. Hiçbir güce asla boyun eğmeyeceğiz. Bizim verecek bir zerre toprağımız yoktur. Bizim şanlı bayrağımızı kimse indiremez.  Bizim mukaddes ezanımızı kimse susturamaz.Bizi hiç bir güç boyun eğdiremez."

orhan-kircali-sehidin-cenazesinde.jpgorhan-kircali-sehidin-cenazesinde-001.jpgorhan-kircali-sehidin-cenazesinde-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.