KIRCALI: GECE VE GÜNDÜZ 17 İLÇEMİZDEYİZ

KIRCALI: GECE VE GÜNDÜZ 17 İLÇEMİZDEYİZ

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı“Samsun milletvekilleri olarak TBMM’de ki görevlerimiz dışında kalan zamanlarda Samsun’da halkımızla oluyoruz” dedi.

A+A-

AK Parti Samsun Milletvekili Av.OrhanKırcalı,  Bafra’da ki programları sırasında ilçe teşkilatında vatandaşları dinledi, Bafra Ticaret ve sanayi Odasını ziyaret etti. Bakırpınar mahallesine giderek umreye gidenlere hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kırcalı gece ise Bafra Devlet Hastanesi acil servisini ziyaret etti. Kırcalı burada hastalarla, hasta yakınları doktorlar ve personellerle sohbet etti.

AK Parti Samsun milletvekili Av.OrhanKırcalı yaptığı açıklamada ise şunları söyledi. Bakanımız, genel başkan yardımcımız ve milletvekillerimiz ile hep birlikte her zaman Samsundayız. İl başkanlığımızın koordinesi ile milletvekilleri olarak dönüşümlü bir şekilde ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Gece ve gündüz demeden 17 ilçemizde programlara katılıyor, vatandaşlarımızı dinliyor, onlarla oluyor, teşkilatlarımızı, belediyelerimizi ziyaret ediyoruz. Bafra’da ki programlarımızda ise ilçe başkanımız ve belediye başkanımızın da katılımlarıyla çeşitli ziyaretler yaptık.

AK Parti Samsun Milletvekili Kırcalı açıklamalarına şöyle devam etti: 1 Kasım seçimlerinde verdiğimiz sözler kapsamında çiftçiye, esnafa, işçilere, öğretmenlere, gençlere, kadınlara ve emeklilere yönelik vaatlerimizin tamamını gerçekleştirdik.  Asgari ücretin 1.300 TL oldu. Taşeron işçi düzenlemesini yapıyoruz. İşçi ve Bağ-Kur emeklilerimiz,  öğretmenlerimiz, gençlerimiz, çiftçilerimiz ve muhtarlarımız başta olmak üzere toplumumuzun çeşitli kesimleriyle ilgili verdiğimiz sözleri tuttuk Bu nedenle çok mutluyuz. Halkımızın AK parti söylerse yapar inancını sarsmadık. Başbakanımızın da söylediği gibi: "Söz verdik, yaptık. Söz veriyoruz yapacağız"

kircali-gece-ve-gunduz-17-ilcemizdeyiz.jpgkircali-gece-ve-gunduz-17-ilcemizdeyiz-001.jpgkircali-gece-ve-gunduz-17-ilcemizdeyiz-002.jpgkircali-gece-ve-gunduz-17-ilcemizdeyiz-003.jpgkircali-gece-ve-gunduz-17-ilcemizdeyiz-004.jpgkircali-gece-ve-gunduz-17-ilcemizdeyiz-005.jpgkircali-gece-ve-gunduz-17-ilcemizdeyiz-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.