KIRCALI: GAZİ VE KAHRAMAN BİR MİLLETİZ

KIRCALI: GAZİ VE KAHRAMAN BİR MİLLETİZ

AK parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı 19 Eylül Gaziler Günü dolaysıyla bir mesaj yayınladı. Kırcalı mesajında “ Gazi ve Kahraman bir milletiz “ dedi. Kırcalı mesajında şunları söyledi:

A+A-

Gaza inancı, Gazilik ve Kahramanlık Milletimizin ve medeniyetimizin en önemli vasıflarındandır. Bu vasıflarımız bize 1071'de Anadolu topraklarını verdiği gibi Çanakkale'de, İstiklal Harbi'nde ülkemizin ve milletimizin ilelebet var olacağını dünyaya açıkça ilan etmiştir. Bu büyük bir vatan sevgisi, bayrak aşkının ve millet sevgisinin göstergesidir. Milletimizin bu vasıfları günümüzde de en güçlü şekilde devam etmektedir. Milletimiz bunu şehit ve gazi olarak 15 Temmuz ihaneti sırasında bir kez daha ortaya koymuştur. Bizler için, Gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır. Bu vatan, şehitlerin ve gazilerin bizlere emanetidir. Bizler şehitlerimizin, gazilerimizin mirasını layıkıyla gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. Bu toprakları vatan kılan, bugünlere getiren her bir şehide, her bir gaziye, isimleri bilinmeyen tüm kahramanlarımıza şükranlarımızı, minnetlerimizi ifade etmek bizlerin boynunun borcudur. Allah onlardan razı olsun.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e istiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı 'müşir' ve 'gazi' unvanı verilişinin yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü'nü en içten duygularımla kutluyor, tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.