KIRCALI EZBER BOZMAYA DEVAM EDİYOR

KIRCALI EZBER BOZMAYA DEVAM EDİYOR

1 Kasım seçimleri süresince çalışkanlığı, halkla ilişkileri ile toplumun her kesiminden takdir toplayan Kırcalı’nın seçildikten sonra da aynı olup olmayacağı merak konusuydu.

A+A-

20 Günlük vekil Kırcalı daha seçim akşamı ezber bozmaya başladı. 2 Kasım gününden itibaren de halkın içinde olmaya devam etti. Öğlen namazında birlikte büyüdüğü amcaoğlunu toprağa verdi. İkindi namazında ise Kıbrıs gazisinin cenazesine katıldı. Seçim öncesi Bafra Belediyesi GSK’nin voleybol maçını tribünlerden izleyen Kırcalı seçimlerden sonra takımının Basketbol maçını izledi. Tüm vakitlerinde ise halk ziyaretleri yaptı. Halkın içinde oldu. Ezber bozmaya devam etti.

Görüşlerini aldığımız AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı şunları söyledi: Bu haftayı Bafra’da geçirdik. Partimizde halkımızı dinledik. Basınımızı ziyaret ettik. Halkımızla buluştuk. Sivil Toplum kuruluşlarımıza gittik. Basketbol maçı izledik. Bir program dahilinde Samsunumuzun 17 ilçesinde halkımızla iç içe olacağız. Halkımız asil biz vekiliz. Ben insanlarımızı rol yapmadan, samimiyetle, riyasız bir şekilde seviyorum. Halkımıza saygı duyuyorum. Önce insanı sevmek, ülkemizi, bayrağımız, devletimizi, milletimizi sevmek diyoruz. Hizmeti severek yapacağız. Halkımızı kucaklayarak yapacağız. Hep birlikte yapacağız. Birlikte başaracağız. Bakanımız, Genel Başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, Büyükşehir belediye başkanımız, il başkanımız 17 belediye başkanımız, ilçe başkanlarımız, teşkilatımızın tüm kademeleri ile uyum içinde koordineli olarak hizmet edeceğiz. Bu Samsunumzun şansıdır. Bundan ALLAH’IN izniyle Samsunumuz kazançlı çıkacaktır. 

orhan-kircali-haberleri-119.JPGorhan-kircali-haberleri-037.jpgorhan-kircali-haberleri-038.jpgorhan-kircali-haberleri-039.jpgorhan-kircali-haberleri-040.jpgorhan-kircali-haberleri-041.jpgorhan-kircali-015.jpgorhan-kircali-016.jpgorhan-kircali-017.jpgorhan-kircali-018.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.