KIRCALI: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

KIRCALI: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Fırat Kalkanı Operasyonu Kalkanı kapsamında yürütülen El Bab operasyonunda saldırıda şehit olan askerlerimiz Erdal Bolat, Melih Özcan, Zafer Er için baş sağlığı diledi. Kırcalı yayınladığı mesajda şunları söy

A+A-

 

Fırat Kalkanı Harekâtında yürütülen operasyonlar kapsamında, 24 Kasım 2016 saat 03.30 sularında, hava saldırısında, üç kahraman Mehmetçiğimiz şehit olmuş, biri ağır olmak üzere 10 kahraman askerimiz ise yaralanmıştır. Şehit olan askerlerimizden Erdal Bolat Alaçam ilçemizdendir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize ALLAH’TAN rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı açıklamasını şöyle tamamladı: Yaşadığımız bu zor ve stratejik coğrafya ’da her türlü ve her taraftan saldırılara maruz kalan bir ülkeyiz. Devletimiz askeri, siyasi ve ekonomik olarak uğradığımız bu saldırılara karşı tavizsiz mücadelesini asil milletimizin desteği ile birlik ve beraberliği içerisinde yürütmektedir. Bu mücadelemiz sırasında bizleri tarifsiz acılara boğan şehit ve gazilerimiz olmaktadır. Her biri kahraman olan ve milletimizin sinesinde sonsuza kadar yaşayacak şehitlerimizi ve Alaçamlı şehidimiz Erdal Bolat’ı rahmet ve şükranla anıyor, ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.