Kırcalı Bafra'ya Müjdeleri Ardı Ardına Sıraladı

Kırcalı Bafra'ya Müjdeleri Ardı Ardına Sıraladı

Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı Sayın Cumhurbaşkanımızın onayladığı ve Bafra'nın merak beklediği Eczacılık fakültesi Bafra'ya gelecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın.

A+A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı Bafra bugün yeri ve zamanı geldiğinde nasıl tek yürek olacağını herkese göstermiştir. Ben Samsun ve Bafra’nın bir vekili olarak diyorum ki Bafra hakkettiği Eczacılık Fakültesine kavuşacaktır.

Ardından müjdelerine devam eden vekil Kırcalı
Millet Bahçesi ve 2 Adet Halı saha için Bakan’dan sözü aldık. Bafra’mız İçin Hayırlı olsun dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, yaptığı açıklamada şöyle dedi: Mülkü Gençlik ve Spor Bakanlığına ait olan Bafra Eski Şehir Stadyumu’nu Bakanla görüşerek, park, bahçe, spor rekreasyon alanı, halka açık bir park, yeşil ve çevreci bir proje yapmak üzere Bafra Belediyesi’ne ücretsiz olarak tahsisini istedik. Bakan isteğimize olumlu cevap verdi. En Kısa Sürede Arsa Bafra Belediyesine tahsis edildikten sonra  Biz de Bafra’nın en önemli yerinde yer alan bu arsayı çok güzel bir halka açık yeşil proje ile taçlandıracağız”
ÜCRETSİZ TEHSİL EDİLECEK
Eski stadyumun olduğu yerde millet bahçesini en kısa sürede hizmete açmayı düşündüklerini ifade eden Kırcalı, Bafra merkezde bulunan  Bafra Eski Şehir Stadyumu’nu halkımızın hizmetine millet bahçesi olarak sunacağız. Bakanımızın büyük bir çevreci hassasiyet göstererek bir araziyi bedelsiz olarak, sadece yeşil bir proje için tahsis etmesi bizleri Bafralılar  olarak kelimelerle ifade edilemeyecek düzeyde memnun ve mutlu etmiştir” diye konuştu.
İKİ OKULUMUZA HALI SAHA SÖZÜNÜ ALDIK
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı: Bafra’da yapmış olduğum okul Ziyaretlerimde iki okulumuzun Halı saha ’ya ihtiyacı olduğunu gördüm. Bu iki okulumuzun Halı Saha İhtiyacını Gençlik ve Spor Bakanımıza ilettim. Bakanımızdan  Bafra Endüstri Meslek Lisesi ve Yeşil Yazı Ortaokulu için  Halı Saha Yapılması sözü aldık. En Kısa sürede çalışmalar Başlayacaktır dedi.
Vekil Kırcalı: Buradaki amacımız okullardaki çocukların sağlıklı bir şekilde spor yapmasıdır  dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.