Kırcalı, Bafralı Hemşerilerimizin Rahat Olmasını İstiyorum

Kırcalı, Bafralı Hemşerilerimizin Rahat Olmasını İstiyorum

AK Parti Samsun Milletvekili Avukat Orhan Kırcalı Bafra55.net haber sitesi muhabirine yaptığı açıklamada, Eczacılık fakültesinin Bafra’ya kurulmasında hiçbir sorun olmadığını dile getirdi.

A+A-

Milletvekili Kırcalı, Yüksek Öğretim Kurumu Özel Kalemi tarafından Eczacılık Fakültesi hakkında bilgilendirildiğini ifade ederek,  Eczacılık Fakültesi'nin Bafra'ya kurulması konusunda hiçbir sorun olmadığını belirtti. Ayrıca, '' Samsunumuzun ve bölgemizin milletvekilleri olarak bağışçılarımız Akif Arslan, Saffet Arslan ailelerimizin ve halkımıza verdiğimiz sözün arkasındayız.

Kırcalı, son olarak bu işin takipçisi olduğunu, Eczacılık Fakültesi'nin önümüzdeki günlerde Bafra için açıklanmasını bekliyoruz ifade ederek, Bu konuda sevgili Bafralı hemşerilerimizin gönüllerinin rahat olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Bu bağlamda Eczacılık fakültesinin Bafra’ya kurulmasında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Çevre Ve Şehircilikten sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş’a, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a ilgi ve alakalarından dolayı Bafra halkı adına teşekkür ediyor. Ezcalık Fakültesinin Bafra’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.