Kılınç son yolculuğuna uğurlandı

Kılınç son yolculuğuna uğurlandı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme Fen İşleri Müdürü Bülent Kılınç için cenaze töreni düzenlendi.

A+A-

44 yaşındaki Kılınç’ın cenazesi, defnedilmek üzere Bursa’ya gönderildi. 
Büyükşehir Yasası ile il özel idarelerinin kapanması sonrasında Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Terme Fen İşleri Şube Müdürlüğü görevine atanan Bülent Kılınç, kısa sürede ilçeyi şantiye çevirdi. Miliç sahili rekreasyonu, köy grup yollarının beton ve asfalt yol çalışmaları, ilçe merkezindeki caddelerin yol yapım projelerini başarıyla yürütüp ilçeyi alt yapı yatırımlarıyla buluşturan ziraat mühendisi başarılı müdür, samimiyeti ve güvenilirliği ile de Termelilerin gönlünü kazanmıştı.
Kılınç için Büyük Cami’de ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Genel Sekreter Coşkun Öncel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Fen İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, daire başkanları, mesai arkadaşları ile yakınları katıldı.
Cenaze namazı öncesi Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, merhum Bülent Kılınç’ı kaybettiği için büyük üzüntüyü yakınları ile paylaşarak başsağlığı diledi. Helallik alınması ve dua edilmesinin ardından cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Başkan Yılmaz, personelinin tabutunu omzunda taşıdı. 
Aslen Erzurumlu olan Bülent Kılınç’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere yakınlarının yaşadığı Bursa’ya götürüldü. 

bulent-kilinc.jpgbulent-kilinc-001.jpgbulent-kilinc-002.jpgbulent-kilinc-003.jpgbulent-kilinc-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.