Kılıçarslan Ortaokulu öğretmenler günü etkinliği

Kılıçarslan Ortaokulu öğretmenler günü etkinliği

İlkadım ilçesinde yer alan Kılıçarslan Ortaokulunun öğretmenleri bu yılda öğretmenler gününü birbirinden güzel sürprizlerle dolu dolu geçirdiler.

A+A-

24 Kasımın cumartesi gününe denk gelmesi münasebeti ile öğretmenler günü okullarda Cuma günü kutlandı. Kılıçarslan Ortaokulu öğretmenlerinden Şule DEGE ve Perihan ATLAMAZ’ ın okul aile birliğinin değerli üyelerinin de yardımlarıyla öğretmenler günü organizasyonu Cuma günü startını verdi. Okulun birbirinden değerli öğretmenleri kendileri için özel hazırlanmış alandan ellerinde çiçekler ve ‘’ öğretmenim ‘’ adlı şarkı eşliğinde bahçeye indirildi. Öğrenciler burada öğretmenlerine el emekleriyle hazırladıkları duygu yüklü ve anlamlı mesajlar içeren pankartlarını onlara sundular sınıflarda hazırladıkları minik sürprizlerle öğretmenlerine özel bir gün yaşattılar. Görsel sanatlar öğretmenlerinin hazırladığı panolarda öğretmenler öğrencilerin gözünden kendilerini görme fırsatı yakaladılar.

Kılıçarslan Ortaokulu öğretmenleri cumartesi akşamı da Meşe Tesislerinde düzenlenen yemekte buluştular. Bu anlamlı geceye değerli şube müdürümüz Hayrettin TEKİN, okul müdürü Erkan GÜN ve sevgili eşi, okul müdürü yardımcıları, öğretmenler ve değerli eşleri ve Okul Aile Birliğinin değerli üyeleri de eşlik ettiler. Bu organizasyon da öğretmenler eğlenceli dakikaların yanında birbirinden farklı sürprizlerle unutulmaz bir gece yaşadılar. Öğretmenler salona gül yaprakları ve mum ışığıyla süslenmiş alanda volkan ve konfeti ihtişamlı bir giriş yaptılar. Okul müdürü Erkan Gün’ün kısa ve anlamlı kavuşması ile gece başladı öğrencilerin,öğretmenleriiçin hazırladıkları slaytlarda onlarla yaşadığı anılar,onlara besteledikleri şarkılar ve duygu dolu mesajlar yer aldı. Öğretmenlerin gerek okul, gerek ise özel hayatında çekilmiş fotoraflarından oluşan slaytlar izlendi. Yemek boyu etkinlerin ardı arkası kesilmedi. Rehberlik öğretmenı Uğur İhtiyar ve Müzik öğretmeni Gül Nihal Topaloğlu’nun hazırladıkları sürpriz mini konserle keyifli ve duygulu anlar yerini eğlenceli dakikalara bıraktı.

Pasta kesimi, sürpriz hediyelerle canlı müzik ile devam eden bu özel gece okul müdürü Erkan Gün’ün çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan hiçbir fedarkarlıktan kaçmayan, eğitim ve öğretim adına yapılacak her etkinliği kendine iş değil aşk gibi gören bu öz verili öğretmenlerin her daim yanında olacağım sözleriyle son buldu.

kilicarslan-ortaokulu-ogretmenler-gunu-etkinligi--f.jpgkilicarslan-ortaokulu-ogretmenler-gunu-etkinligi--6.jpgkilicarslan-ortaokulu-ogretmenler-gunu-etkinligi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.