Kılıç Yapı'dan Alaçam'da görkemli açılış töreni

Sektöründe ilkleri ilke edinen Salih Kılıç, kardeşleri Levent Kılıç ve Murat Kılıç işletmeciliğini yaptıkları Alaçam Yenice Mahallesi Sapak Sokak No: 18’de bulunan  Kılıç Yapı Plaza ve Kılıç Et Restoran’a muhteşem açılış töreni düzenlendi.

A+A-

Sektöründe ilkleri ilke edinen Salih Kılıç, kardeşleri Levent Kılıç ve Murat Kılıç işletmeciliğini yaptıkları Alaçam Yenice Mahallesinde bulunan  Kılıç Yapı Plaza ve Kılıç Et Restoran’a muhteşem açılış töreni düzenlendi.
Açılış öncesinde davetliler davul zurna eşliğinde karşılanırken, Bafra Mehteran Takımının çaldığı marşlar davetlilere duygulu anlar yaşattı.
Sunuculuğunu İsmail Şahin’in yaptığı açılış programı Bafra  Esentepe Camii İmam Hatibi Şuayip Şenel’in aşrı şerif okuması başladı.
İlk olarak KILIÇ YAPI PLAZA - KILIÇ ET RESTORAN Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılıç bir konuşma yaptı.
Kılıç konuşmasında,’’Sayın protokol, değerli davetliler.
KILIÇ YAPI  PLAZA - KILIÇ ET RESTORAN’ın açılış programımıza katılımınız bizleri oldukça onure etmiştir. Allah hepinizden razı olsun. Doğup büyüdüğüm bu topraklarda çok değerli kardeşlerimle birlikte 1996 yılında başlamış olduğumuz  ve elektrik sektöründe sürdürdüğümüz iş hayatımız inşaat sektörü ile büyüyerek devam etti. Değerli eşimin destekleriyle 2007 yılında et ve et ürünleri sektörüne de giriş yapmış olduk. Bizler ana ve babamızın duasını alarak , değerli kardeşlerim Levent Kılıç ve  Murat Kılıç’ın da büyük destekleriyle , çalışanlarımızın fedakar ve özverili çalışmalarıyla hamdolsun bugünlere geldik.
Ben buradan bizleri yetiştiren ve dualarını hiçbir zaman esirgemeyen, anne ve babama, her zaman desteğini hissettiğim değerli eşime, her zaman yanımda olan kardeşlerim Levent Kılıç ve Murat Kılıç’a, tüm çalışanlarımıza, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatımızda KILIÇ YAPI PLAZA&KILIÇ ET RESTORAN olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak , özverili bir şekilde halkımıza hizmet vermey devam edeceğiz.’’dedi.

Daha sonra ise sırasıyla SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı birer konuşma yaparak KILIÇ YAPI PLAZA&KILIÇ ET RESTORAN’ı bölge halkının hizmetine sokan Salih Kılıç ve kardeşleri Levent Kılıç-Murat Kılıç’a teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.


Konuşmaların ardından Bafra İlçe Müftüsü İbrahim Memiş’in duasının ardından açılış kurdelesi kesilerek KILIÇ YAPI PLAZA&KILIÇ ET RESTORAN’ın içi gezilerek ürünler incelendi. 
Davetliler ise binayı gezdikten sonra ise ,’’Alaçam Alaçam olalı böyle bir açılış ve böyle bir yapı görmedi. Allah utandırmasın, Allah bol kazançlar versin temennilerinde bulundular.’’
Açılışa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Alaçam İlçe Jandarma Komutanı Bnb.Yaşar Görmez,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol, BİEN QUA GRANITE Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kurt ve Bölge Satış Direktörleri, HEYCES TEKSTİL ortakları Levent Sezer,Mustafa Karaca, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve BADEF’e bağlı dernek başkanları, İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları  (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı ve yönetimi, İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Kerim Şahin ve yönetimi, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız, İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, Alaçam Dernekleri Federasyonu (ALDEF) bir önceki dönem genel başkanı Fehim Gevrek,  ASTAŞ JUKİ Ramazan Baş, Mehmet Aşcı, İstanbul’da faaliyet gösteren Alaçam Dernekleri ve yönetimleri, ARSLAN TEKSTİL& MODESEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, Yapı Sektörünün Temsilcileri, daire müdürleri, mahalle muhtarları, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı MHP Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir, BBP MYKY Üyesi Bahadır Şahin, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta,  SP Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal,  BBP Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan, siyasi parti temsilcileri, SP Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü Arslan,  partilerin belediye meclis üyesi adayları,  sivil toplum örgütü temsilcileri, Bafra Trafik Bölge Müdürü Ahmet Albayrak, Barış Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale, iş insanları, oda başkanları, banka müdürleri, KILIÇ YAPI PLAZA&KILIÇ ET RESTORAN personeli-aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Kılıç Yapı'dan Alaçam'da görkemli açılış

Kılıç Yapı'dan Alaçam'da görkemli açılış

Sektöründe ilkleri ilke edinen Salih Kılıç, kardeşleri Levent Kılıç ve Murat Kılıç işletmeciliğini yaptıkları Alaçam Yenice Mahallesi Sapak Sokak No: 18’de bulunan Kılıç Yapı Plaza ve Kılıç Et Restoran’a muhteşem açılış töreni düzenlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum