Kılıç Yapı Plaza Salih Kılıç ve Kardeşlerinden Maneviyat Dolu İftar Yemeği

Kılıç Yapı Plaza Salih Kılıç ve Kardeşlerinden Maneviyat Dolu İftar Yemeği

Kılıç Yapı Plaza & Kılıç Et Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılıç ve yönetim kurulu başkan yardımcıları Levent Kılıç-Murat Kılıç  tarafından maneviyat dolu bir iftar yemeği programı düzenlendi.

A+A-

Kılıç Yapı Plaza & Kılıç Et Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılıç ve yönetim kurulu başkan yardımcıları Levent Kılıç-Murat Kılıç  tarafından maneviyat dolu bir iftar yemeği programı düzenlendi.
 

Sektöründe ilkleri ilke edinen Salih Kılıç, kardeşleri Levent Kılıç ve Murat Kılıç işletmeciliğini yaptıkları Alaçam Yenice Mahallesi Sapak Sokak No: 18’de bulunan  Kılıç Yapı Plaza ve Kılıç Et Restoran’da mübarek ramazan-ı şerif akşamında iftar yemeği verdiler.
İftar yemeği öncesi Kılıç Yapı Plaza & Kılıç Et Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılıç ve yönetim kurulu başkan yardımcıları Levent Kılıç-Murat Kılıç  misafirlerini Kılıç Yapı Plaza & Kılıç Et Restoran girişinde karşıladılar.
Din görevlisinin Kur’an Tilavetinin ardından, Akşam ezanının okunması ile birlikte Bafra İlçe Müftüsü İbrahim Memiş’in  duası ile hep birlikte oruçlar huşu içinde açıldı.
2 gün süren birlik ve beraberlik havasında geçen iftar yemeğine, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Alaçam İlçe Jandarma Komutanı Bnb.Yaşar Görmez,BİEN QUA GRANITE Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Kurt ve Bölge Satış Direktörleri, ARSLAN TEKSTİL& MODESEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, ÖZKÖK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Özkök,  Yapı Sektörünün Temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Bafra Trafik Bölge Müdürü Ahmet Albayrak, Bafra, Alaçam, Yakakent' li İş İnsanları, firma sahipleri, mahalle muhtarları,  KILIÇ YAPI PLAZA&KILIÇ ET RESTORAN personeli-aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.


İftar yemeği sonrası bir açıklama yapan Kılıç Yapı Plaza & Kılıç Et Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kılıç ,’’ Öncelikle davetimize katılan herkese  teşekkürlerimi sunuyorum, birlik ve beraberliğin bir örneğini burada görmenin ve mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayımızın hepimize hayırlar getirmesini diler,  nice ramazan ayına birlik ve beraberlik içerisinde sağlık ve huzurlu bir şekilde kavuşmayı temenni ederim. Ramazan'ın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi için çalışıyoruz. Ramazan ayı kalbimizde sevgiyi, iyiliği, mutluluğu ve yaşama heyecanını daha kuvvetli noktaya ulaştırıyor.
 Doğup büyüdüğüm bu topraklarda çok değerli kardeşlerimle birlikte 1996 yılında başlamış olduğumuz  ve elektrik sektöründe sürdürdüğümüz iş hayatımız inşaat sektörü ile büyüyerek devam etti. Değerli eşimin destekleriyle 2007 yılında et ve et ürünleri sektörüne de giriş yapmış olduk. Bizler ana ve babamızın duasını alarak , değerli kardeşlerim Levent Kılıç ve  Murat Kılıç’ın da büyük destekleriyle , çalışanlarımızın fedakar ve özverili çalışmalarıyla hamdolsun bugünlere geldik. Ben buradan bizleri yetiştiren ve dualarını hiçbir zaman esirgemeyen, anne ve babama, her zaman desteğini hissettiğim değerli eşime, her zaman yanımda olan kardeşlerim Levent Kılıç ve Murat Kılıç’a, tüm çalışanlarımıza, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatımızda KILIÇ YAPI PLAZA&KILIÇ ET RESTORAN olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak , özverili bir şekilde halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz." diye konuştu37-092.png38-059.png39-053.png40-045.png41-040.png42-037.png43-030.png44-027.png45-024.png46-018.png47-016.png48-015.png49-012.png50-013.png51-011.png52-013.png53-008.png54-007.png55-001.png56.png57.png58.png59.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.