Kılıç, Milletin Sağ Duyusu Bu Kalkışmada Galip Geldi

15 Temmuz gecesi düzenlenen programda Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bafra55.net haber muhabirine o gece ile ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

15 Temmuz günü ve gecesi Bafra Kent Meydanı’nda düzenlenen program ve 15 Temmuz gecesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kılıç; “ 15 Temmuz milletimiz için çok önemli bir gün. Bundan 4 yıl önce malum FETÖ terör örgütü bir kalkışmaya başvurdu. Milletimizin sağ duyusu, cumhurbaşkanımızın halkı meydanlara davet etmesiyle milletimiz sokaklara indi. Ve 24 saat geçmeden bu kalkışma bastırıldı. Milletimizin sağ duyusu bu kalkışmada galip geldi. Tabi bu terör örgütünün tek başına değil dış güçlerinde olduğunu ve ülkemizi parçalayarak ilerlemesini engellemek olduğunu çok iyi biliyoruz. Şehitlerimiz var, gazilerimiz var. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şifa diliyorum. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimiz bu kalkışmaya gerekli cevabı verdi. “ dedi.

Milletin Sağ Duyusu Bu Kalkışmada Galip Geldi

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen 15 Temmuz kutlamaları için Covid-19 tedbirleri kapsamında, girişlerde ateşler ölçüldü, maske ve bayraklar dağıtıldı.

Kutlamada Pandemi ile ilgili her türlü kuralın uygulandığını belirten Başkan Kılıç; “Koronavirüs ile ilgili tedbir ve çalışmalar belediye olarak hassasiyetle devam ediyor. Bugünde sahada sosyal mesafeye dikkat edildi. Sosyal mesafe kuralları çerçevesinde namazlar kılındı. Güzel bir program oldu. Sabaha kadar gençler nöbet tutacak. Bugünleri her 15 Temmuz’da olduğu gibi gençlere hatırlatacağız. ”  dedi.

Milletin Sağ Duyusu Bu Kalkışmada Galip Geldi

O anları dakika dakika yaşamışçasına fotoğraf sergisini gezdiğini belirten Başkan Kılıç; “Resim sergimizi de cumhurbaşkanlık sitemizden aldık. Ekibimiz o gece yaşananları fotoğraf sergisine dönüştürdüler. Vekilimiz ve kaymakamımızla resim sergisini gezdik.” dedi.

Milletin Sağ Duyusu Bu Kalkışmada Galip Geldi

Başkan Kılıç, düzenlenen programda emek sarf eden Emniyet Güçleri, Sağlık Ekibi, Kızılay, Bafra Müftülüğü ve basın çalışanlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.