Kılıç ; ‘’ Bafra'da Bir Farkındalık Oluşturduk’’

Kılıç ; ‘’ Bafra'da Bir Farkındalık Oluşturduk’’

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adayları Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. 

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adayları Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. 

 


Samsun’daki tanıtımın sonrasında ise Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç için Bafra girişinde bir karşılama töreni düzenlendi. 
Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığı önünde ise yapılan konuşmalarda ilk sözü Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz yaptı.
Başkan  Semiz konuşmasında,’’ Bu akşam yağmurda yağıyor, bereketli bir  seçime başlıyoruz. İnşallah ve sonucunu da bereketli bir şekilde alacağız. Bafra Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç’ın Bafra'ya yapacağı daha çok hizmetler ve projeler  var. Bu 5 sene içerisinde de inşallah Bafra'nın hiçbir eksiği kalmayacaktır. 
Çok değerli hemşirelerim tabii Hamit Başkanımız sadece Ak Parti'nin değil Milliyetçi Hareket Partisinin de Cumhur İttifakının da Bafra Belediye Başkan Adayı. Hep birlikte çalışacağız. İnşallah Belediye başkanlığını kazanma konusunda Allah'a şükür bir sıkıntımız yok,  ama biz rekor oyla Bafra Belediye Başkanlığını tekrar kazanacağız inşallah.
AK Parti Belediyeciliği Hizmet Belediyeciliği, gerçek belediyeciliktir.
Bu dönemdeki sloganımız gerçek belediyecilik. Bu belediyeciliği Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Belediye Başkanlığı yaparak belediyeciliğin  nasıl olduğunu tüm Türkiye'ye göstermiştir.’’dedi.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise yaptığı coşkulu konuşmasında,’’ 6 yıllık belediye başkanlığımda elhamdülillah çok şükür meclis üyelerimizle, teşkilatımızla, ekibimizle gayretli bir çalışma yaptık ve Bafra'da gerçekten bir farkındalık oluşturduk birçok konuda. Hem köylerimizde hem şehir merkezimizde birçok projemizin belki bir kısmını bitirdik, bir kısmını başlattık, bir kısmı devam ediyor. Ama inşallah bu yeni dönem hem bizim tecrübelerini üzerine koyacağımız belki yeni projeleri ilave edeceğimiz öncekileri de bitireceğimiz tamamlayacağımız çok farklı bir dönem olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın. Yani şu 6 yıl içerisinde ben 5 yıl yapmadım, 6 yıl Bafra Belediye Başkanlığı  yaptım. Meclisten seçildiğimiz bir on ay var. Biliyorsunuz bütün Belediye Başkanı arkadaşlarımız 5 yıllık yaptı. Ben altıncı yıla girdim. Bu 6 yıllık dönemde hiç şüpheniz olmasın ki Allah'ın izniyle bir günü nasıl zayi etmeden çalışmışsak gayret göstermişsek, Bafra'da bu hizmetleri yapmışsak önümüzdeki beş yılın da bir gününü kaybetmeden zayi etmeden yarından itibaren çalışmaya devam edeceğiz.
Bizim seçilmeyle alakalı inşallah bir derdimiz bir sıkıntımız yok. Mutlaka Bafra'da gene seçimi alırız diye düşünüyoruz. Alacağız Allah'ın izniyle. Ama yine istiyoruz ki en yüksek oyla biz seçimi alalım. Daha önceki dönemlerde söylediğim gibi seçime girerken ne kadar yüksek oy alırsak bizim de Ankara'da projelerimizi geçirirken bunların karşılığını isterken daha bir cesaretle isteriz. Bunun için çok yüksek bir oyla kazanmamız lazım. Buna da inanıyoruz.
Biz burada tabii ki Cumhur İttifakının, Ak Parti'nin adayıyız, hep beraber çalışacağız. Cumhur İttifakı olarak ve burada Cumhur İttifakının en yüksek oyunu alacağız. Burada aday gösterilmemde başta Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, sayın Dr.Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizi aday göstermesiyle beraber genel başkan yardımcılarımızın bize destek vermesi, vekillerimizin bize destek vermesi, teşkilatımızla birlikte ve bugün karşınızda Cumhur İttifakının Bafra Belediye Başkanı Adayı  olarak duruyorum.
Hepinize çok , çok teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız destek verdiniz. Bu önümüzdeki dönemde böyle olacak. Önümüzde 55 gün var. Hiç durmadan kapı , kapı dolaşacağız. Sizler de gayret de göstereceksiniz. Teveccühünüzü biliyorum. İnanın şu dönemde, yani adaylığımızın belli olması döneminde beni yüzlerce kişi telefonla ısrarla aradı, mesajlar çekti. Gerçekten benden daha çok merak eden insanlar oldu. Bu teveccühü gördüm gerçekten ve bunun da ben sandığa yansıyacağını hiç şüphem yok. Belki birçok kişiyi hayrete düşürecek bir oyla Allah’ın izniyle bu seçimi kazanacağız.
Yaptıklarımız ortadadır. Yani şu şehir merkezinde zaten altyapıyla alakalı suyla alakalı ben detaylara böyle girmeyeceğim yapılan işlerin ama bir cümleyle sadece bundan söyleyeyim. Belki 40 yıllık, 50 yıllık bir meseleyi çözdük ve devam ediyoruz. Bunu bilenler biliyor. Görenler görüyor. Allah’ın izniyle bunu duyuracağız, anlatacağız, yaptıklarımızı anlatacağız. Belki biz bazen duyuramıyoruz. Sizler anlatacaksınız ve Bafra'yı çok daha güzel günler bekliyor. Bundan şüpheniz olmasın.
Biz çalışmaktan korkmuyoruz, hiçbir şekilde çekilmiyoruz. Hiçbir problemden önümüze çıkan meselelerden çekinmiyoruz. Bafra’ya proje kazandırmaya çalışıyoruz. Günlük işlerin haricinde asıl projeleri devam ettirmek istiyoruz.  Bafra'nın çehresini değiştirecek Bafra'nın vizyonunu ortaya koyacak devasa projelerle uğraşıyoruz. Bugüne kadar Ankara'ya gidip geldiğimizde vekilimizin desteğiyle genel başkan yardımcılarımızın desteğiyle Ankara'ya gidip de elimizin boş geldiği olmadı. Bafra'da bir farkındalık oluşturduk. Gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi hürmetle, muhabbetle selamlıyorum, hoşçakalın diyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise konuşmasında yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verirken birlik ve beraberlik mesajı verdi.

alacamda-kazara-karsisindaki-arkadasini-kafasindan-vurdu-006.pngalacamda-kazara-karsisindaki-arkadasini-kafasindan-vurdu-007.pngalacamda-kazara-karsisindaki-arkadasini-kafasindan-vurdu-008.pngalacamda-kazara-karsisindaki-arkadasini-kafasindan-vurdu-009.pngalacamda-kazara-karsisindaki-arkadasini-kafasindan-vurdu-010.pngalacamda-kazara-karsisindaki-arkadasini-kafasindan-vurdu-011.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.